Женена от пръв поглед със солова песен


Женена от пръв поглед със солова песен

2682

Сексапилната Ивайла, която зрителите добре познават от риалитито "Женени от пръв поглед", се завърна към амплоато си на изпълнител.

След като преди няколко години беше част от дамското трио Карамел, премина през рейтингови телевизионни предавания и затвърди имиджа си на една от най-интригуващите риалити звезди, чаровната брюнетка стреля смело по върховете на класациите със самостоятелен репертоар и нова песен - "Лъжи".

С нея тя стана част от лейбъла Kings Records. Ивайла споделя, че е изживяла всяка една дума от текста като лична история. "Пее се за една несподелена любов - разказва изпълнителката- за любовна приказка между момиче и момче. В сюжета може би ще се припознаят много от влюбените двойки, защото всеки е изпадал в ситуацията, когато други хора говорят лъжи за него пред любимия му човек".

Видеоклипът допълва идеята на текста, като в специалната мъжка роля е Свилен от група Те Амо. Двамата перфектно изразяват страстта и горещината на една любовна връзка, но Ивайла подчертава, че чувствата са само за пред камерата - в личния си живот изпълнителката няма партньор в момента и се е отдала единствено на работата си.

Produced By: Todor Dimitrov & Pavel Denov [Torino & Pashata]

За Ивайла:

•    Истинското име на брюнетката е Ивана Андонова, но за сцената избира да се нарича Ивайла.
•    Още от малка се качва на сцена и първите ѝ музикални изяви са в предаването "Като лъвовете", в което много бързо става любимка на Ники Априлов.
•    След сватбата си в "Женени от пръв поглед" Ивайла се разделя с Мерал и споделя: "Доста хора ме питат дали съм с момчето от предаването. Единственото, което мога да кажа, е, че към този момент нямам човек до себе си и съм се съсредоточила изцяло върху музиката. Колкото и клиширано да звучи, търся истински човек, с когото мога да си говоря и да го усещам като част от мен, а не само да позираме за медиите и предаванията".
•    В свободното си време Ивайла обича да спортува, да танцува и да се забавлява с домашния си любимец Роко - мини пинчер, с характер на макси мъж.  
•    По тялото си Ивайла има 10 татуса, като всеки от тях е свързан със специален момент от живота. Последната татуировка изобразява пламъче на ръката. Цветът му е червен, като символизира огнената ѝ зодия Овен.
•    Ивайла е от малкото български изпълнителки, които пеят абсолютно на живо по време на своите участия. Тя се старае винаги да допълни програмата си с атрактивна хореография и стилен тоалет.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички