България търси талант става арена на впечатляващи дарби и умения


България търси талант става арена на впечатляващи дарби и умения

3385

Снимките на седмия сезон на ТВ шоуто "България търси талант" текат с пълна сила - в ново студио, с много видео стени и при строго спазване на всички противоепидемични мерки, информираха от bTV.

Този път участниците в него са развихрили въображението си до нови висини. "Класическите таланти, които сме свикнали да гледаме, са най-малко преобладаващи. Хората са помислили не само за това, какво ще покажат, а и са се постарали да се презентират впечатляващо", сподели Славена Вътова, която е жури и в новия сезон. Според нея тази година впечатление прави и че сред кандидатите за слава има много българи, живеещи в чужбина, които са се завърнали у нас покрай извънредната обстановка. Сред най-ярките участници е българка журналистка, работеща във френския вестик "Фигаро", която буквално "отвява" журито с изпълнението си, както и друг наш сънародник, който се оказва най-голямата джаз звезда в Дубай и Абу Даби. "Имаше номер, в който аз взех участие по желание на презентиращите, и е нещо, което толкова ме разтърси, че съм сигурна, че ще го помня до края на живота си", разказа развълнувано Славена Вътова. Останалите в журито са чаровната Катето Евро, критичният Любен Дилов–син и безкомпромисният Ицо Хазарта.

Срещите с изключителните таланти са в разгара си, а "Мис България" 2006 сподели какви противоепидемични мерки са предприети. Масата на журито вече не е една, а са четири отделни, като има по-голяма дистанция между членовете на селекционната комисия, а на всяка има и златен бутон. "Всички сме с маски, когато не сме пред камера и спазваме всички мерки и дистанция. За радост, това не пречи на доброто настроение на целия екип – ние не спираме да се смеем и забавляваме през цялото време", допълва красавицата. Тя е сигурна, че позитивната енерия и смехът ще завладеят зрителите и през новия сезон и увери, че предстои невероятно шоу.

Междувременно стана ясно, че задаващият се сезон ще срещне повече от 160 даровити изпълнители на различни и неочаквани номера с бляскавото жури. Освен с ДА и с червен бутон, всеки от четиримата разполага и с по един златен бутон. От продукционния екип издадоха, че още в първия снимачен ден е ударен първият златен бутон, с което един от талантите е изпратен директно на финалите.

Шоуто си има и ново бляскаво студио, с много повече видеостени. За един от най-важните и задължителни елементи - доброто настроение и смеха в залата, ще се погрижи тандемът водещи – Александър Кадиев и Даниел Петканов.

Въпреки пандемията и строгите мерки при организацията и заснемането на епизодите тази година броят на кандидатите за участие е сериозен, а желаещите да блеснат с таланта си пред цяла България и да спечелят наградата от 50 000 лева са от всички краища на страната. Първият етап от кастинга беше проведен на живо и онлайн, което даде възможност на повече кандидати от различни точки на света да се включат в шоуто. Сред претендентите, повече от друг път, има много българи от чужбина, както и от страни като Япония, Бразилия, Испания, Италия, Молдова, Украйна, Сърбия, Израел и много други.

В новия сезон на "България търси талант" от сцената ще ни забавляват уникални фокусници, акробати, гимнастици, танцьори и всякакви колоритни персонажи, а със забележителни номера ще се включат не само талантливи хора, но и "талантливи" животни. Феновете на предаването ще станат свидетели на изпълнения, които граничат с абсурда и дори със скандала, ще има eкстремни номера, ще се изявят и много надарени деца.

"България търси талант" ще зарадва аудиторията в ефир и на всички онлайн платформи на bTV Media Group през пролетния телевизионен сезон.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички