Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Какво се крие зад грима на Пол Стенли от KISS?


Какво се крие зад грима на Пол Стенли от KISS?

2685

Искахте най-доброто? Получавате най-доброто!

Автобиографията на "Звездното дете" Пол Стенли от KISS "Музиката - моят грях без маска" (изд. Hybrid Books) е главозамайваща смесица от откровения и сурови бойни истории за възходите и паденията на легендарната банда.

Пол е с вродена микротия (малформация на ушната мида, засегнала дясното му ухо) и травматизиращите преживявания в детството събуждат у него желанието да постигне успех в най-неочакваното поприще – музиката. Увлекателната изповед превежда читателите през поредицата от събития, довели до създаването на KISS, описва личните връзки, формирали живота на прочутия фронтмен, и бурните отношения между членовете на бандата през последните четири декади. Никой не е пощаден… включително самият Стенли.

"Музиката – моят грях", съдържаща непубликувани досега снимки, е колоритен портрет на човека, изиграл важна роля за създаване и оформяне на специфичния облик на KISS – един от най-великите фронтмени в света. Историите, изкусно разказани от него, са шокиращи, забавни, вдъхновяващи и откровени. В книгата Стенли смесва лични преживявания от детството си през 50-те и 60-те години на миналия век с истории от групата, които ще изненадат дори най-запалените членове на "армията" на KISS.

Пол - фронтмен и ритъм китарист, е сред основателите на KISS. Съставът се появява на музикалната сцена през януари 1973 година. Стенли е дизайнер на обложките на много албуми на бандата и сценограф, същевременно е автор на някои от най-известните ѝ песни. С продажби от над сто милиона албума по цял свят KISS е най-успешната американска група с най-много сертифицирани златни албуми в историята на музикалната индустрия. Полуглух, Пол Стенли успява да разкрие музикалния си талант, да създаде успешната концепция за грима на лицето си и след години усърден труд на и зад сцената да запише групата си в  Залата на славата на рок-ен-рола през 2014 г.

Другите лица на Пол Стенли, известен още като Огнедищащият демон – художник, получил за творбите си над два милиона долара. Солов музикант. Участник в мюзикъли. Съосновател на веригата ресторанти "Рок & Бруз". Съсобственик на футболния отбор L.A. KISS, който се състезава в Лигата за американски футбол в зала. Живее в Лос Анджелис със съпругата си Ерин и четирите си деца.

"Казват, че съм проявил голяма смелост, публикувайки книга, която ме показва без маска; истината е, че я написах, защото изпитвах необходимост да направя равносметка на личния си живот. Сигурен съм, че мнозина ще видят себе си някъде в тази история и я споделям заради мястото, където би могла да ги отведе", споделя авторът. А на въпроса повече музика или повече шоу е KISS, отговаря: "Може да имаш красива кола, боядисана с як металик и сума ти хромирани части, но ако двигателят ти е скапан, автомобилът ще стои на място. Бяхме осигурили достатъчно добър двигател и печелехме публиката на своя страна със силата на нашите четири личности и с музиката, която създавахме."
 
"Пол Стенли вече се е доказал като артист в музиката и пред бялото платно, а сега представя и страхотна книга" - Джими Пейдж

"Забавно, но и разтърсващо пътешествие от стеснително дете до фронтмен на най-известната във визуално отношение група в света. Историята на Пол Стенли е както обикновена, така и необикновена... накратко вдъхновяваща" - Мич Албъм

"Откровена и вдъхновяваща. Необикновени истории от един от най-великите фронтмени на света" - сър Елтън Джон.

"Пол е велик човек, постигнал велики неща. От клуб "Попкорн" до Залата на славата – историята му е както мотивираща, така и вдъхновяваща за всички, които не се страхуват да мечтаят. Както самият Пол казва през 1978 година, "Не бихте ли искали да ме опознаете?". Отговорът е ДА, вече можем" - Дейв Грол

Книгата излезе с меки и твърди корици, като вторият вариант е с луксозна обложка, буквално "сваляща" популярния грим на автора.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички