Михаела Филева с първи концертен албум


Михаела Филева с първи концертен албум

2961

Михаела Филева издаде първия си концертен албум, документиращ изпълнението ѝ в зала 1 на НДК през 2019 година.

Както MySound.bg нееднократно писа, това бе първият неин самостоятелен лайв в престижната зала. Събитието се състоя пред 4-хилядна публика, за която близо двата часа музика, танци и шоу минаха като миг, а срещата на голяма сцена с любимата певица влезе в графата "незабравими".

"2020-а несъмнено беше най-неочакваната, странна и предизвикателна година, която съм имала до сега в професионален план. Отнетата възможност да правим концерти и да се срещаме с вас е толкова демотивиращо обстоятелство, може би най-демотивиращото, което съм изпитвала като човек, който пише музика, като изпълнител и музикант. Отлагахме събития, не успявахме да реализираме планове, оставяхме мечти в режим на изчакване... Аз благодаря, че не ми се наложи да се сбогувам... Че всичките ми близки са добре. Осъзнавам каква късметлийка съм, защото знам, че не всички могат да изпратят годината с подобна равносметка. Отложих третия си студиен албум, но успях да издам първия си концертен албум. Подарявам ви го с благодарност, че не спирате да ме заливате с любов и подкрепа вече почти 10 години. Подарявам ви го и с надеждата, че този концертен албум ще повлече крак за концертна 2021-а, която ще е по-здрава, по-щастлива и спокойна за всички ни", заяви певицата.

"Live Аt NDK 2019" , който се появи в каталога на "Монте Мюзик", съдържа 18 концертни версии на най-популярните песни на Михаела, за създаването на които отговаря музикалният директор Борислав Бояджиев Борче, изпълнени от музикантите Краси Тодоров - пиано, Васил Крумов - китара, Васил Вутев - барабани, Александър Обретенов – бас китара и трио Trinity – беквокали.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички