Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Billie Eilish: The World s A Little Blurry


Billie Eilish: The World s A Little Blurry

2601

Apple Original Films представи трейлър и обяви премиерна дата на "Billie Eilish: The World's A Little Blurry" - документален филм за поп сензацията и носителка на "Грами".

Режисьор е носителят на "Оскар" R.J. Cutler, а денят на световната премиера е в Apple TV+ на 26 февруари. Абонаментната стрийминг платформа разкри, че филмът ще бъде разпространен в кината в цял свят от NEON.

"Billie Eilish: The World’s A Little Blurry" разказва истинската история за навършването на пълнолетие на певицата и автор на песни и израстването ѝ до световна суперзвезда. Продукцията предлага дълбок интимен поглед в необикновеното тийн пътешествие на едно 17-годишно момиче, навигиращо живота си на път, на сцена, вкъщи със семейството си, докато пише песни, записва ги и издава дебютния си албум "When We Fall Aslweep, Where Do We Go?"

Кадрите с участието не само на Billie Eilish, но и на нейния брат и съавтор на песните ѝ Finneas O’Connell, майка ѝ, актрисата Maggie Baird и баща ѝ, актьора Patrick O’Connell, са  част от поредицата Apple Original Films, в сътрудничество с Interscope Films, The Darkroom, This Machine и Lighthouse Management & Media.

Apple TV+ е платформа за редица удостоени с "Оскар" продукции на Apple Originals от най-талантливите разказвачи на истории днес. Apple TV+ предлага ексклузивно съдържание, завладяваща драма и комедийни поредици, разтърсващи документални филми, както и детско и семейно забавление. Стрийминг платформата е достъпна за гледане на всеки формат екран.

Междувременно, Grand Central Publishing (GCP) и Wren & Rook (W&R) с вълнение споделиха новината за предстоящата премиера на "Billie Eilish" – оригинална книга с колекция от снимки, създадена от изпълнителката. Тя ще излезе като творба с твърди корици и електронна книга, придружени от аудио издание. Премиерата предстои на 11 май.

Предварителни поръчки тук: billieeilish.com/book
 
Billie Eilish е световният музикален поп феномен на 21-ви век. Безкомпромисна и непримирима, между рекордите и престижните отличия за музиката и артистичността ѝ, не е изненада, че тя се превърна в един от най-големите и обичани артисти на своето поколение. Сега, в първата си книга, определяна като зашеметяващо, визуално разказано пътуване през нейния живот, Billie е готова да сподели още от личната си история с преданата си публика, представяйки стотици непоказвани до сега снимки. Тази великолепна книга ще улови същността на певицата отвътре и отвън, предлагайки на читателите личен поглед към детството ѝ, живота ѝ на турне и др. Тя ще бъде задължителна за всеки неин фен.

Аудиокнигата ще предложи ексклузивно, уникално съдържание и разсъждения на Billie за нейния живот. Включваща неразказвани преди истории и спомени от личния ѝ живот и кариера, от ранните ѝ години до нейния пробив, както и спомени, споделени от родителите ѝ, това ще е аудиокнига като никоя друга, предоставяща наистина интимен поглед към нейното пътуване, по думите на Billie.

"Прекарах много часове в продължение на много месеци, прелиствайки семейните албуми и архиви, докато подбера всички снимки за книгата. Надявам се да ви хареса толкова, колкото и на мен", казва певицата.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички