Billie Eilish: The World s A Little Blurry


Billie Eilish: The World s A Little Blurry

2579

Apple Original Films представи трейлър и обяви премиерна дата на "Billie Eilish: The World's A Little Blurry" - документален филм за поп сензацията и носителка на "Грами".

Режисьор е носителят на "Оскар" R.J. Cutler, а денят на световната премиера е в Apple TV+ на 26 февруари. Абонаментната стрийминг платформа разкри, че филмът ще бъде разпространен в кината в цял свят от NEON.

"Billie Eilish: The World’s A Little Blurry" разказва истинската история за навършването на пълнолетие на певицата и автор на песни и израстването ѝ до световна суперзвезда. Продукцията предлага дълбок интимен поглед в необикновеното тийн пътешествие на едно 17-годишно момиче, навигиращо живота си на път, на сцена, вкъщи със семейството си, докато пише песни, записва ги и издава дебютния си албум "When We Fall Aslweep, Where Do We Go?"

Кадрите с участието не само на Billie Eilish, но и на нейния брат и съавтор на песните ѝ Finneas O’Connell, майка ѝ, актрисата Maggie Baird и баща ѝ, актьора Patrick O’Connell, са  част от поредицата Apple Original Films, в сътрудничество с Interscope Films, The Darkroom, This Machine и Lighthouse Management & Media.

Apple TV+ е платформа за редица удостоени с "Оскар" продукции на Apple Originals от най-талантливите разказвачи на истории днес. Apple TV+ предлага ексклузивно съдържание, завладяваща драма и комедийни поредици, разтърсващи документални филми, както и детско и семейно забавление. Стрийминг платформата е достъпна за гледане на всеки формат екран.

Междувременно, Grand Central Publishing (GCP) и Wren & Rook (W&R) с вълнение споделиха новината за предстоящата премиера на "Billie Eilish" – оригинална книга с колекция от снимки, създадена от изпълнителката. Тя ще излезе като творба с твърди корици и електронна книга, придружени от аудио издание. Премиерата предстои на 11 май.

Предварителни поръчки тук: billieeilish.com/book
 
Billie Eilish е световният музикален поп феномен на 21-ви век. Безкомпромисна и непримирима, между рекордите и престижните отличия за музиката и артистичността ѝ, не е изненада, че тя се превърна в един от най-големите и обичани артисти на своето поколение. Сега, в първата си книга, определяна като зашеметяващо, визуално разказано пътуване през нейния живот, Billie е готова да сподели още от личната си история с преданата си публика, представяйки стотици непоказвани до сега снимки. Тази великолепна книга ще улови същността на певицата отвътре и отвън, предлагайки на читателите личен поглед към детството ѝ, живота ѝ на турне и др. Тя ще бъде задължителна за всеки неин фен.

Аудиокнигата ще предложи ексклузивно, уникално съдържание и разсъждения на Billie за нейния живот. Включваща неразказвани преди истории и спомени от личния ѝ живот и кариера, от ранните ѝ години до нейния пробив, както и спомени, споделени от родителите ѝ, това ще е аудиокнига като никоя друга, предоставяща наистина интимен поглед към нейното пътуване, по думите на Billie.

"Прекарах много часове в продължение на много месеци, прелиствайки семейните албуми и архиви, докато подбера всички снимки за книгата. Надявам се да ви хареса толкова, колкото и на мен", казва певицата.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички