Виктория пуска първия си албум


Виктория пуска първия си албум

2904

Българската звезда на "Евровизия" 2021 Виктория Георгиевa - Victoria ще представи първия си албум този месец.

Една от песните, включени в EP-то, ще бъде избрана от нея и екипа ѝ за участието на България в песенния конкурс  през пролетта. Миниалбумът на Виктория ще носи заглавието "a little dramatic" и ще съдържа 5 неиздавани до този момент композиции. Проектът ще бъде наличен в дигиталните музикални стрийминг платформи.

"Всеки артист иска да издаде поне един албум в живота си, затова съм щастлива, че имам тази възможност. С екипа ми искахме да надградим всичко, което постигнахме през 2020 година. Издаването на EP беше една логична стъпка. Смятам, че се получава нещо наистина добро и нямам търпение да чуете албума. Обсъждахме много варианти за името. Спряхме се на "a little dramatic", защото най-добре описва песните в албума и мен като артист. Често ми казват, че музиката ми е леко драматична и аз определено не го отричам", сподели изпълнителката.

В официалния YouTube канал на изпълнителката на "Tears Getting Sober" ще бъдат публикувани видеа с текстове към всяка от песните в EP-то.

С анонсирането на албума българският екип за "Евровизия" дава старт и на специално създадената платформа еurovision.icard.com, където феновете на конкурса ще могат да намерят всички новости покрай подготовката на Виктория за съревнованието. Там ще се състои и премиерата на песните, които имат потенциал да представят страната ни.

Както MySound.bg нееднократно писа, пренасроченият конкурс ще се състои в Ротердам на 18, 20 и 22 май  и ще бъде излъчван пряко по БНТ 1 от 22.00 часа.

На сцената Виктория ще представи България пред близо 200 милиона зрители. През ноември пък се състоя премиерата на предишния ѝ проект "Ugly Cry". Това е едно от парчетата, с които певицата може да вземе участие в музикалната надпревара.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички