Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Ina Gallardo стана артист на музикалната компания Adamand Records


Ina Gallardo стана артист на музикалната компания Adamand Records

5668

Ina Gallardo (Ина Гаярдо) е сред най-новите лица на поп музиката в България.

Тя привлече вниманието на продуцентите от Adamand Records сред повече от 700 души, които се явявиха на кастинг. Музикалните ѝ възможности са високо оценени, но екипът на Криско поставя пред нея ново изпитание, наречено "промяната".
 
Пътят на 21-годишната Ина Гаярдо до дебютната ѝ песен "Сексбомба", която може да гледате по всички музикални телевизии и онлайн в канала на Facing The Sun в YouTube на адрес https: //www.youtube.com/watch?v=tTxThT-wy80, не е лесен. В рамките на една година горещата поп изпълнителка извървява дълъг път на промяна и подготовка за професионалната музикална сцена. Упорито работи върху сваляне на излишни килограми, оформяне и стягане на тялото, върху сценично присъствие, актьорска игра, двигателна култура и танцувални умения.
 
Ина Гаярдо е свалила 10 килограма и е в най-добрата си физическа форма до сега. Така доказва, че е истински боец. Това определение тя затвърждава и с друга своя успешна промяна. Свенливото поведение, което показва в първите пробни снимки и работа с камерата, днес е превърнала в изискан инструмент, прилягащ само на една истинска млада поп певица.

Истинското име на Ина Гаярдо е Христина Григориаду. Родена е в Гърция, но на 5 години идва да живее в България заедно с майка си. Христина е израснала в Правец, далеч от светлините на големия град, но музикалното ѝ образование я отвежда в София. В момента е трета година студент по бизнес мениджмънт. Изборът на тази специалност е съвсем умишлен, защото смята, че музикалните заложби на един човек са нищо, без правилното им "поднасяне" на музикалния пазар.
 
Преди няколко години Ина Гаярдо участва в музикалното риалити "Х Фактор". Тогава майка ѝ я записва в предаването, защото Христина е убедена, че всичко е нагласено и само "хора с връзки" успяват. Тя не стига до големите концерти, но след време разбира, че нейната майка е била права като ѝ е казала, че най-важното нещо е човек да не се страхува да пробва, да не се отказва, че когато имаш талант, е необходимо просто правилните хора да те видят и че не всичко в този живот е "връзки и пари".

След  няколко предложения за работа с големи музикални компании у нас, Ина Гаярдо избира  Adamand Records, защото те са единствените, които ѝ показват, че няма невъзможни неща и защото са единствените, които са я накарали да надскочи себе си и дори да скочи по-високо отколкото някога си е мислела, че може.

В рамките на една година Христина Григориаду променя начина си на живот, разбрала е в пълния смисъл на думата какво значи упорита работа и днес е горда със себе си и с човека, в който се е превърнала.

Adamandofficial - https://www.instagram.com/adamandofficial 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички