Ina Gallardo стана артист на музикалната компания Adamand Records


Ina Gallardo стана артист на музикалната компания Adamand Records

5559

Ina Gallardo (Ина Гаярдо) е сред най-новите лица на поп музиката в България.

Тя привлече вниманието на продуцентите от Adamand Records сред повече от 700 души, които се явявиха на кастинг. Музикалните ѝ възможности са високо оценени, но екипът на Криско поставя пред нея ново изпитание, наречено "промяната".
 
Пътят на 21-годишната Ина Гаярдо до дебютната ѝ песен "Сексбомба", която може да гледате по всички музикални телевизии и онлайн в канала на Facing The Sun в YouTube на адрес https: //www.youtube.com/watch?v=tTxThT-wy80, не е лесен. В рамките на една година горещата поп изпълнителка извървява дълъг път на промяна и подготовка за професионалната музикална сцена. Упорито работи върху сваляне на излишни килограми, оформяне и стягане на тялото, върху сценично присъствие, актьорска игра, двигателна култура и танцувални умения.
 
Ина Гаярдо е свалила 10 килограма и е в най-добрата си физическа форма до сега. Така доказва, че е истински боец. Това определение тя затвърждава и с друга своя успешна промяна. Свенливото поведение, което показва в първите пробни снимки и работа с камерата, днес е превърнала в изискан инструмент, прилягащ само на една истинска млада поп певица.

Истинското име на Ина Гаярдо е Христина Григориаду. Родена е в Гърция, но на 5 години идва да живее в България заедно с майка си. Христина е израснала в Правец, далеч от светлините на големия град, но музикалното ѝ образование я отвежда в София. В момента е трета година студент по бизнес мениджмънт. Изборът на тази специалност е съвсем умишлен, защото смята, че музикалните заложби на един човек са нищо, без правилното им "поднасяне" на музикалния пазар.
 
Преди няколко години Ина Гаярдо участва в музикалното риалити "Х Фактор". Тогава майка ѝ я записва в предаването, защото Христина е убедена, че всичко е нагласено и само "хора с връзки" успяват. Тя не стига до големите концерти, но след време разбира, че нейната майка е била права като ѝ е казала, че най-важното нещо е човек да не се страхува да пробва, да не се отказва, че когато имаш талант, е необходимо просто правилните хора да те видят и че не всичко в този живот е "връзки и пари".

След  няколко предложения за работа с големи музикални компании у нас, Ина Гаярдо избира  Adamand Records, защото те са единствените, които ѝ показват, че няма невъзможни неща и защото са единствените, които са я накарали да надскочи себе си и дори да скочи по-високо отколкото някога си е мислела, че може.

В рамките на една година Христина Григориаду променя начина си на живот, разбрала е в пълния смисъл на думата какво значи упорита работа и днес е горда със себе си и с човека, в който се е превърнала.

Adamandofficial - https://www.instagram.com/adamandofficial 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички