4Magic си искат и на английски


4Magic си искат и на английски

2836

След като успешният им проект "Вселена" стана втората най-излъчвана българска песен в радио- и телевизионния ефир за 2020 година, а новият им сингъл "Дай ми" продължава да държи челни позиции в Топ 10 в еърплей класацията през последните 9 седмици, 4Magic представиха и английска версия на парчето.

"U Got Me" е създадена от четирите носителки на наградата "БГ Дебют" за 2019 г. по време на първия международен творчески лагер за писане на песни у нас Sofia Songwriting Camp от момичетата в екип с румънския хитмейкър Monoir и талантливата норвежка изпълнителка YNGA. Завладяващото и позитивно парче бе най-излъчваната българска песен в ефира миналата година в продължение на цели 17 последователни седмици.

В момента Елия, Валя, Елеонора и Никол работят по нов репертоар с музикалния продуцент и изпълнител Pavell от хип-хоп дуото Pavell & Venci Venc’.

"U Got Me" е в радио- и телевизионния ефир, както и в YouTube канала на "Вирджиния Рекърдс" и всички стрийминг платформи – Spotify, Deezer, Apple Music, Tidal и други.  

YouTube: https://youtu.be/eS1Zz01Y6ZY

4Magic във Фейсбук

Virginia Records във Фейсбук  

Снимка: "Вирджиния Рекърдс"

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички