Концертът на Лука Стриканьоли с нова дата


Концертът на Лука Стриканьоли с нова дата

3419

Едва ли е изненада, че отново сме принудени да отложим концерта на Лука Стриканьоли, известиха от екипа на "Тангра Мега Рок", организиращ първата визита на италианския гений на акустичната китара в България.

Както MySound.bg писа, пренасроченото събитие трябваше да се състои на 27 март. Новата дата е 10 март 2022 година, а мястото остава същото -  Sofia Live Сlub.

Лука е единственият, който умее да свири на 5 китари едновременно, като използва дори и краката си. При това го прави с очарователна, широка италианска усмивка.

Според легендарния Стенли Джордан, "Стриканьоли разшири метода fingerstyle до невероятния fingerfootstyle".

Лука е роден през 1991 година в град Варезе и започва да свири още на 10, след което печели няколко конкурса за инструменталисти в Италия, с което привлича вниманието на американския китарен лейбъл CandyRat Records.

Както често се случва в съвременния свят, освен с авторските си композиции, китаристът печели огромно внимание и с нетрадиционните си версии на големи рок и поп хитове. Милиони са гледали в YouTube изумителното майсторство на Лука Стриканьоли и да се надяваме, че българската публика най-после ще има възможност да го види и на живо.

Билетите ще важат без допълнителна заверка за новата дата на концерта, но ако тя не ви е удобна, може да върнете своя билет на мястото, от което сте го закупили в системите на www.Eventim.bg и www.EpayGo.bg и да получите парите си обратно.

Пропуските могат да бъдат върнати до 1 юни тази година.

На същите места се продават и билети за 10 март 2022 година.

За закупените билети от системата на EpayGo и EasyPay:

1. Закупени онлайн билети се възстановяват по банковата карта, от която е направено плащането, САМО при заявка от платеца, като е необходимо да се посочи имейла, с който е извършено плащането на office@epaygo.bg

2. Закупени на каса билети се възстановяват САМО на касата, на която е направено плащането, като се възстановява сумата на целия паричен превод.

Снимка: CandyRat Records

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички