Легенди от Asia и Rainbow на турнето на Intelligent Music Project


Легенди от Asia и Rainbow на турнето на Intelligent Music Project

3015

Българската супергрупа Intelligent Music Project за поредна година ще зарадва феновете на рок музиката с атрактивно турне през май в най-големите родни градове – София, Пловдив, Варна и Бургас.

Голямата новина този път е, че заедно с едни от най-добрите български музиканти на сцената ще се качат двама членове на легендарните RainbowРони Ромеро, който е и настоящият вокалист на групата на Ричи Блекмор, както и Боби Рондинели – барабанистът, участвал в едни от най-емблематичните албуми на Rainbow и Black Sabbath.

"Бил съм в България няколко пъти, обичам тази страна и нямам търпение скоро да се видя отново с всички фенове на рока там!", коментира Рондинели по повод предстоящото турне.

"Вече много пъти съм излизал пред българската публика и много добре знам на какво е способна тя! Също така знам, че всички в момента са жадни за изкуство, за концерти, за музика на живо, така че с всички забележителни музиканти на сцената нямаме търпение да подарим на феновете едно незабравимо шоу!", допълни основният вокалист на Intelligent Music Project Рони Ромеро.

Другият специален гост на турнето на Intelligent Music Project ще бъде дългогодишният вокалист на световноизвестната група Asia Джон Пейн. Въпреки че участва в последните четири албума на супергрупата на д-р Милен Врабевски, Пейн за пръв път ще се качи на една сцена с българските музиканти. "Бил съм в България само един път – през септември 2014-та, когато дойдох да запиша партиите си за първия албум на Intelligent Music Project, в който участвах. Прекарах повечето време в студиото, но успях да посетя и прекрасни ресторанти, в които опитах уникално българско вино! В България също така разбрах, че имам любима салата – шопската!", разкрива певецът.

Концертната обиколка The Creation Tour 2021 ще бъде в подкрепа на новия албум на Intelligent Music Project "The Creation". Създателят, продуцент, както и автор на музиката и текстовете на българската супергрупа д-р Милен Врабевски разказа повече за идеята, която стои зад турнето: "Наясно сме, че обстановката в момента е особена и че може да се стори странно на хората, че планираме такъв мащабен проект по време на пандемия. Нашата задача обаче не е да следваме установени модели, а да ги създаваме. След толкова дълга изолация всички са зажаднели за хубава музика на живо. Точно затова, независимо какъв капацитет на залите ще имаме позволение от властите да запълним в края на май, турне ще има! Разбира се, при спазване на абсолютно всички мерки за безопасност!"

Заедно със световните звезди на сцената ще се качат Стоян Янкулов-Стунджи, Бисер Иванов, Славин Славчев, Ивайло Звездомиров, Боби Косатката, Лина Никол, Иво Стефанов и Самуел Ефтимов.

Обиколката на Intelligent Music Project:

25 май – Пловдив – зала "С.И.Л.А."
27 май – Варна – Летен театър
28 май – Бургас – Летен театър
30 май – София – зала "Универсиада"

Билети може да закупите в мрежата на Eventim:

https://bit.ly/2OEHqjX

Турнето се осъществява с подкрепата на община София, община Пловдив, общински иститут "Старинен Пловдив", община Варна, община Бургас, "Каменица", верига ресторанти "Хепи" и музикален магазин "Форте мюзик".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички