Авторски музикални новини, снимки и репортажи за всички стилове и изпълнители

Български артисти предлагат частни онлайн концерти

08.03.2021   MySound.bg
Global Online Concerts
Стартира нова музикална платформа, озаглавена Global Online Concerts, която предлага частни онлайн концерти на различни български изпълнители към частни клиенти по цял свят.

Услугата включва 60 минути висококачествен онлайн концерт с избрания артист, както и възможност за разговор с изпълнителя по време на шоуто. Към всичко това се добавя и диджейско парти на DJ Dian Solo, така че клиентът да получи 2 часа ексклузивна музикална онлайн програма, която се излъчва само за него и негови приятели по света.

Онлайн концертите са "скрити" и могат да се гледат от неограничен брой хора по цял свят, които получават специален кодиран линк след заплащане на услугата. Шоуто се излъчва на живо от виртуалното студио на Deep Zone в София и е подходящо за рождени дни, частни/фирмени партита, заведения, сватби и други специални поводи.

Онлайн концертите могат да се гледат на смарт телевизор, лаптоп, телефон, таблет или видеостена.  

От сайта на платформата www.globalonlineconcerts.com  фенове от цял свят могат да намерят своя любим български изпълнител, и след попълване на заявка, ще получат специална оферта за частен онлайн Концерт/парти със своя любимец. Списъкът с артисти се обновява всяка седмица.
 
Създатели на платформата са популярният диджей Диан Соло (от Deep Zone Project) и неговият баща Любомир Савов.

За новата си идея те споделят: "Създадохме Global Online Concerts, за да предоставим възможност на българите по света да си поръчват частни онлайн парти-концерти на любимите си български артисти по различни специални поводи. Възможността клиентът да разговаря с артиста по време на онлайн шоуто прави това изживяване още по-бутиково и ексклузивно. Тази идея се роди по време на пандемията, като ще продължим да предлагаме онлайн концерти и след като приключи. За българите в чужбина това би могло да бъде една топла връзка с Родината и техните любими артисти".

Ето как изглеждат някои от частните онлайн концерти:

https://youtu.be/x8dE1NfNB4k


1807
100%
 

Септември ´21


ПонВтСрЧетПетСъбНед
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930