Sevi с нов китарист и ново видео


Sevi с нов китарист и ново видео

2621

Българската банда Sevi готви премиера на втори сингъл от предстоящия си четвърти студиен албум.

Въпреки целия застой на музикалната сцена, свързан с ограниченията покрай Covid-19, бандата успя да реализира голяма част от плановете си за изминалата година и се е отдаде на активна творческа дейност.

През 2020-та рокаджиите отпразнуваха 10-ти рожден ден с голям концерт и премиера на песента "Shattered", която разкри посоката на новите композиции, върху които бандата работи. Песента зае 16-та позиция в класацията на 40-те най-излъчвани парчета в ефира на радио Z-Rock за 2020 година и осигури на родната банда ротации зад граница и пробив в ефира на Шотландия (The Metal Grinder on Isles FM 103).

Преди седмица от Sevi обявиха,че вече са и в обновен състав и на 17 април ще ги видим на сцената на Sofia Live Club заедно с новото попълнение в екипа – китариста Александър Кирилов. Както MySound.bg писа, той участва и в бенда, с който вокалистката Светлана Близнакова представи соловия си албум "Tomorrow" и е познат на публиката от групите Etnotix и Vulgar Bulgar.

Неговите китари ще чуем и в горещата композиция "Dark Knight", която според групата носи енергията на вечната любов, побеждаваща времето и пространството. По видеото Sevi са работили с режисьора Георги Спиров, екипа на Dark White-Vision (Драгомир Димчев и Петър Димов) и Никола Копаров. Миксът и мастерингът са дело на италианския продуцент Марко Барусо, с който бандата реализира последните си два албума.

Билети ще могат да се закупят в деня на концерта на входа на клуба.

Вратите отварят в 20.00 ч.

Началото на концерта ще бъде в 21.00 ч.

Събитието във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/890279454873615/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички