Михаела Маринова с нов сингъл – Whispers


Михаела Маринова с нов сингъл – Whispers

2298

След успешното представяне на нейния дебютен албум "Стъпка напред" и последния ѝ сингъл "Другата стая", който в продължение на 4 седмици беше най-излъчваната българска песен, а цели 15 последователни седмици се задържа в Топ 10 на официалната еърплей класация, Михаела Маринова прави следваща крачка към обещаваща кариера не само у нас, с нов международен проект, озаглавен "Whispers" ("Шепот") (обложката на снимката).

Гласовитата млада певица за пореден път е в творчески тандем с румънския хитмейкър  Monoir и китариста Стойчо Стоянов, за да създаде едно от най-нежните и мелодични свои парчета.

"Влизането в студио с Крис винаги е привилегия. Много се харесваме, много ме усеща и сякаш настройва цялата си творческа природа към мен. "Whispers" не е типичното за него парче, но е толкова мое! В него има топлина и интимност, каквато се ражда между двама души, споделяли живота си дълго време", споделя Михаела.

"Творческата ни връзка с Михаела е изключително интензивна още от първата ни студийна сесия заедно. В тази суперталантлива млада жена едновременно се преплитат сензитивност и сила, които тя добре умее да пресъздава и с гласа си.  Написахме "Whispers" именно с идеята да разкрием тези две нейни страни. Новата ни песен е и една от първите ми чисто поп продукции, но много се гордея с нея, както и с Михаела", добавя Monoir.

Видеото към "Whispers" на режисьора Виктор АнтоновРик "хваща" прекрасно настроениета на песента. В него една по-красива от всякога Михаела се бори да задържи любовта поне още няколко мига до себе си.

В момента вокалистката е сред най-успешните участници в сезон № 9 на предаването "Като две капки вода – All Stars". Тя е и първият артист на сцената на предаването, представил троен образ – Jessie J, Ariana Grande и Nicki Minaj в парчето "Bang Bang".

"Whispers" е в радио- и телевизионния ефир, както и в YouTube канала на "Вирджиния Рекърдс" и всички стрийминг платформи – Spotify, Deezer, Apple Music, Tidal и други.

YouTube: https://youtu.be/eSN2WRYNzU4

Михаела Мариновавъв Фейсбук

Virginia Recordsвъв Фейсбук

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички