Виктория жъне успехи в Испания


Виктория жъне успехи в Испания

1964

Виктория получи поредното голямо международно признание.

Певицата, която ще представи България в тазгодишното издание на "Евровизия", се превърна в една от най-коментираните личности в Испания напоследък, а редица от най-престижните и четени медии в страната писаха за нея. Популярни испански телевизии и онлайн издания като Formula TV, La Vanguarida, 20 Minutos, El Confidencial, Los 40, ¡Hola!, MSN, El Diario, El Televisero и El Plural публикуваха статии за нашето момиче.

Българката се оказа един от най-желаните гости за участие в популярното документалното телевизионно предаване "Rocío, contar la verdad para seguir viva". Това се случи след хиляди съобщения на испански меломани, които искат Виктория да изпълни българското предложение "Growing Up Is Getting Old" на живо в най-гледаното телевизионно предаване в Испания в момента. "Всичко се случи много спонтанно. Много испанци започнаха да ми пишат за това предаване. Аз просто попитах за какво става въпрос, защото не бях запозната. Няколко минути по-късно от продукцията коментираха публикацията ми в Twitter, а на сутринта се събудих с хиляди съобщения от испанци, които ми изпращаха публикации от най-големите им медии", не крие радостта си Виктория.

Тя разказа в емоционално интервю за битката, която води извън музикалната сцена. Певицата гостува в предаването "Търси се" по bTV, където със сълзи на очи сподели за тежките моменти, които преживява през последните месеци.

"Годината ми започна много добре, но след това последваха няколко събития, които преобърнаха живота ми. Конкурсът "Евровизия" беше отменен, а няколко месеца по-късно баща ми беше диагностициран с много рядка болест - амиотрофична латерална склероза. Беше като гръм от ясно небе, защото не го очаквахме. Аз много обичам семейството си и винаги искам да им помагам с каквото мога, но е тежко, когато виждаш най-близките ти да се влошават с всеки изминал ден и няма как да им помогнеш, защото просто няма лечение", сподели певицата. Личната история, която преживява Виктория, е и в основата на посланието в "Growing Up Is Getting Old". Песента е посветена на семейството и моментите с близките ни.

В студиото на "Търси се" Виктория получи изненада от баща си Петър, майка си Звезделина и сестра си Симона. В епизода взе участие и един от най-близките приятели от детството на Виктория и нейно първо гадже. Той сподели, че Виктория е един от най-борбените хора, които познава и се възхищава на нейната решителност. С усмивка Виктория сподели, че двамата са си дали обет, ако до 30-годишна възраст не намерят своята половинка – ще се оженят един за друг.

Виктория ще пее за България във втория полуфинал на "Евровизия" 2021 на 20 май. Зрителите у нас не могат да гласуват за "Growing Up Is Getting Old", но българите в чужбина ще могат да подкрепят България и Виктория.

Както MySound.bg нееднократно писа, двата полуфинала и големият финал на песенната надпревара ще се проведат на 18, 20 и 22 май и ще бъдат излъчени на живо по БНТ 1 от 22.00 часа.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички