Светлана Близнакова и Johnny Gioeli с нов сингъл


Светлана Близнакова и Johnny Gioeli с нов сингъл

3135

Скоро след като група Sevi зарадва феновете с новата песен "Dark Knight" (https: //www. youtube. com/ watch?v=v05_zYDrsFc), вокалистката Светлана Близнакова е готова и с втори сингъл от соловия си албум "Tomorrow”.

Парчето носи провокативното заглавие "Jaded" и е в дует с известния американски изпълнител Johnny Gioeli (Hardline, Axel Rudi Pell). Песента вече е позната на публиката като акустичен трак от дебютния албум на фронтдамата на Sevi, а на 21 май в столичния бар Rock N Rolla присъстващите ще имат възможността да я чуят в нов, цялостен аранжимент, подкрепена с видео и в пълнокръвна дуетна версия с красивия глас на Johnny Gioeli. Преди официалното представяне, Светлана Близнакова повдигна завесата и разкри, че двамата вокалисти са решили да заложат на социалното послание в клипа. Идеята е да напомнят, че не бива да се страхуваме да мечтаем, защото всеки един от нас би могъл да бъде промяната, която иска да види.

"Смелост! От това имаме нужда в днешно време, и вярваме, че тя ще ни помогне да сбъднем и най-невероятните си копнежи. Просто не трябва да се отказваме!", призовават певците.

"Jaded" е трета съвместна изява на Johnny Gioeli и Sevi. Един от най-добрите мъжки рок гласове ще вземе участие в трак от предстоящия четвърти албум на групата (очаква се премиера и официално видео тази есен), а с вокалистката Светлана Близнакова създадоха заедно и "Song Of Hope" (https://www.youtube.com/watch?v=pcB90tBnAo4). Както MySound.bg вече писа, тя беше  реализирана изцяло в условия на изолация и представена по време на първата вълна от Covid-19.

Индивидуалният албум "Tomorrow" на Близнакова, чиято стилна премиера се състоя през ноември миналата година, беше високо оценен и зад граница и вече се разпространява от италианската компания IRD. Вокалистката споделя, че подготовя и втори солов диск.

На 21 май Светлана ще бъде в компанията на Мартин Профиров (P.I.F), Рали Велинов (Sevi), Александър Кирилов (Sevi) и Милена Генева (Вокализирай това).

Билети на място и през URBO.

Врати: 20.00 ч.
Начало: 21.30 ч.

Повече за събитието - на:

https://www.facebook.com/events/208581501033351

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички