Издадоха заповед за арест на Мeрилин Менсън


Издадоха заповед за арест на Мeрилин Менсън

2543

Полицията в американския град Гилфорд, щат Ню Хемпшир, издаде заповед за арест на Мерилин Менсън, предаде BBC.

Музикантът е обвинен в нападение на видеооператор по време на концерт от съвместното си американско турне с Роб Зомби. Инцидентът се състоял в града на 18 август 2019 година. Менсън бил нападнал член на екипа, нает да заснеме на видео шоуто в Bank Оf NH Pavilion, който стоял с камерата си в специалната зона непосредствено пред сцената, припомня blabbermouth.net.

Срещу Мерилин Менсън са отправени обвинения по два члена от наказателния кодекс. Всеки от тах може да доведе до наказание от затвор до една година и глоба до 2 000 щатски долара. Обвиненията са за насилие, което не е сексуално. "Нападението няма сексуален характер, въпреки запитванията, постъпили от много медии, в резултат на скорошните обвинения срещу г-н Уорнър в друг нашумял случай", уточняват властите.

Те разпространиха съобщение, според което изпълнителят и негови представители "са запознати" със заповедта за арест от "известно време". Менсън обаче не е направил никакви постъпки да реагира на обвинението, посочват от полицията.

По-рано този месец стана ясно, че бившата асистентка на Брайън Уорнър - както е рожденото име на рокаджията - Ашли Уолтърс, го съди в щата Калифорния за сексуално посегателство и заради посттравматичен стрес вследствие на връзката  ѝ с него. Тя твърди, че музикантът бил ужасен шеф и насилник, който казвал на приятелите си, че могат да я опипват и целуват. Освен това я карал да работи по 48 часа без почивка. Агентите на Мерилин Менсън отхвърлиха обвиненията.

Както MySound.bg вече писа, през февруари звукозаписната компания Loma Vista Recordings прекрати договора си с музиканта, след като актрисата Евън Рейчъл Ууд го обвини в тормоз и сексуално насилие. Тя се сгоди за Менсън през 2010 година след дълга връзка, но няколко месеца по-късно годежът бе развален. Актрисата, която е на 33 години и е известна с ролята си в сериала "Западен свят" по НBO, се оплака, че е била манипулирана психологически от певеца и насилвана от него още преди да навърши 20 години. Той отхвърли обвиненията и ги определи като "ужасно изкривяване на действителността".

Артистичният псевдоним на ексцентричния изпълнител е съставен от имената на секссимвола Мерилин Монро и убиеца Чарлз Менсън. Представителят на течението шок-рок носи лещи с различен цвят и се появява на сцената с "подобаващ" грим.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички