Спечели тридневен пропуск за фестивала Music Daze!


Спечели тридневен пропуск за фестивала Music Daze!

4069

Както обещахме, любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението този път е от нашите приятели Blue Hills Events, организиращи първия летен фестивал в България тази година - Music Daze. Тридневното тържество на музиката, танците и топлите емоции ще се състои в Пловдив на връх Бунарджика на 11, 12 и 13 юни. Афишът е повече от изкушаващ: Nouvelle Vague, Asian Dub Foundation, Burak Yeter, Ицо Хазарта с Ъпсурт и много други. Един от вас получава уникалния шанс да спечели ТРИДНЕВЕН пропуск за фиестата. Името на късметлията ще бъде изтеглено на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича актуалният албум на Asian Dub Foundation?

Крайният срок е 15.00 ч. на 7 юни, понеделник.

Пишете на: ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/ADF

Оставете GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само веднъж.

Верния отговор - както винаги, ще ви подскаже MySound.bg!

Щастливецът ще получи известие как точно ще влезе на фестивала.

Успех на всички!*

Сред акцентите са три големи имена от европейската сцена. Ще гледаме ефирните Nouvelle Vague, чиято музика е сякаш създадена именно за прекрасни летни вечери, а съвършените им аранжименти и кавърверсии са разбиващи на живо. Което ги прави идеални за хедлайнъри на фестивали от този тип.

Music Daze ще аплодира и Asian Dub Foundation. Многолюдната формация владее света със смесица от брейкбийт, дъб, рага и пънк – стихия, която тресе големите фестивални сцени от много години. През 2021-ва музиката им отново е по върховете на британските чартове, самото им присъствие във време на пандемия в Пловдив е приятен жест към хилядите им фенове в България, които са ги гледали на живо винаги при напълно разпродадени зали.

Music Daze приветства още една истинска фестивална звезда – DJ Burak Yeter. Неговият стил, познат в цял свят и получил заслужено признание на Exit, Tomorrowland и EDC Mexico, ще върне радостта от пропуснатите танци на открито през последната трудна за всички хора по света година.

Music Daze предлага и българско хедлайн изпълнение – абсолютно ексклузивно фестивално шоу на Ицо Хазарта и Ъпсурт, красиво допълнени от Мария Драгнева, DJ Cass и балет Нова. Всички разтърсващи олдскуул класики на Ъпсурт от 1996 година до днес и топхитовете от соловия албум на Ицо Хазарта "Неправилен рап" в едно шоу, в една фестивална вечер в Пловдив.

Във феста ще вземат участие още Mе And My Devil, Innerglow, Керана и космонавтите, Stop The Schizo, Krekhaus, Le' Push и K.Lina и други.

Проектът е част от официалната програма на Пловдивевропейска столица на културата.

*Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички