Sofia Live Club закрива сезона с нажежаваща програма


Sofia Live Club закрива сезона с нажежаваща програма

3114

Нажежаваща програма за юни обявиха от Sofia Live Club.

От отварянето си през април, любимият клуб все по-често става домакин не само на незабравими концерти, но и на вълнуващи театрални спектакли.

Amazonia Project и Калин Вельов ще представят най-новия си сингъл "Без теб не мога" с концерт-промоция на 2 юни.

На 4 и 5 юни Любо Киров стартира националното си турне "Целуни ме" с два поредни концерта, които са вече разпродадени.

След култовата си роля на мафиота Джаро в сериала "Под прикритие", Михаил Билалов се завръща като нов герой от ъндърграунда. На 7 юни ще видим комедийния му моноспектакъл "Бум-Бум: Еволюция на престъпното мислене".

Следващата вечер - 8 юни, изпълнена с енергия и антитела, Вера Шандел в компанията на Ангел Заберски и неговото звездно трио се завръщат на сцената на Sofia Live Club за изключителен концерт-спектакъл "10 години Jazz Boudoir". От кабаре-бурлеска и първите си самостоятелни изяви, до глeмър дивата днес, Вера ще разкаже за 10- годишната си солова кариера със също толкова костюми и персонажи. Заедно с Ангел ще възродят духа на Берлин през 10-те, на Париж през 20-те, на Лондон през 40-те и на Ню Йорк през 50-те години на миналия век. Ще ни срещнат с Марлене Дитрих, Едит Пиаф, Шарл Азнавур, Вера Лийн, Дорис Дей, Мерилин Монро, Елла Фитцджералд, Далида, Жо Дасен, Серж Генсбур, Жозефин Бекер.

На 11 юни Милица Гладнишка ще отпразнува рождения си ден с концерта "ЕуфУрия". Чудато име, което обаче правилно вмъква фурията като асоциация, отговаряща на темперамента на участниците в този пожар. В този концерт стихиите се разгръщат и ще чуете знаменитата бленда не само на Милица, а и гласовете на Мишо Йосифов, Вили Стоянов и Васил Спасов. Милица ще трябва да опази вокалното си владичество от нашествениците. Борбата е безмилостна, но пък музиката е жестока! Музика от целия свят! Музика, която те кара да мечтаеш за топла прегръдка в зимен ден или за лудо пътешествия с кабриолет посред лято!

Пълната програма за юни може да видите тук: https://www.sofialiveclub.com/events/202106

Билети за събитията могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim и партньорските каси.
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички