Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Intelligent Music Project завърши славно турнето си в София


Intelligent Music Project завърши славно турнето си в София

2614

Българската част от турнето на супергрупата на д-р Милен Врабевски Intelligent Music Project и Рони Ромеро The Creation Tour приключи славно в столичната зала "Универсиада" в неделя.

Както MySound.bg вече писа, в концертите взеха участие специални гости - легендарният барабанист на Рейнбоу и Блек Сабат - Боби Рондинели, както и настоящият вокалист на Назарет - Карл Сентънс.

След като представиха своето шоу в Пловдив, Варна и Бургас, музикантите изсвириха и в София както песни от новия албум на Intelligent Music Project "The Creation", който излезе в началото на март, така и някои от най-популярните си песни през годините. Изненада не само за публиката, но и за организаторите, бе присъствието на голямата българска звезда Васил Найденов, който изгледа целия концерт на Intelligent Music Project, Рони Ромеро, Боби Рондинели и Карл Сентънс като част от публиката. Сред нея беше и Ники Кънчев.

Традиционно концертът беше открит от Елена Розберг, която покани на сцената д-р Милен Врабевски. Създателят, продуцент и автор на музиката и текстовете на Intelligent Music Project приветства публиката и разказа за част от своята дейност с фондация "Българска памет".

След това под светлините на прожекторите се качиха всички музиканти, а публиката беше на крака още от първата песен, наслаждавайки се на хубавата музика.

"За нас е много важно не просто да пеем и свирим песни, а да предаваме чрез тях смислени послания. Живеем в трудни времена и чрез своите текстове с Intelligent Music Project и д-р Милен Врабевски се опитваме да даваме смисъл на хората да продължат напред. Един от начините това да се случи е да си помагаме, да бъдем заедно!", това послание от сцената отправи вокалистът на българската супергрупа и на легендарните Рейнбоу  Рони Ромеро. След това слезе сред публиката, за да изпее заедно с нея една от най-красивите балади на Intelligent Music Project - "Listen", посветена на семействата с репродуктивни проблеми – дългогодишна кауза на д-р Милен Врабевски.

След няколко биса, концертът приключи с изпълнението на песента "Yesterdays That Mattered", за която на сцената се качиха всички музиканти – Рони Ромеро, Карл Сентънс, Боби Рондинели, Стоян ЯнкуловСтунджи, Бисер Иванов, Ивайло Звездомиров, Боби Косатката, Славин Славчев, Лина Никол, Самуел Ефтимов и Иво Стефанов.

The Creation Tour продължава в Солун на 17 юни, а организаторите предвиждат то да се завърне през септември с още концерти в България.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички