Beautiful Madness: група Iva представя дебютния си албум


Beautiful Madness: група Iva представя дебютния си албум

2979

Група Iva ще представи дебютния си албум "Beautiful Madness" с концерт в столичния бар The Steps на 25 юни, петък.
 
Арт събитието, ко-продуцирано от БНР, ще бъде открито със специален сет от психеделични рок миксове на DJ Kas, за да може публиката да се настрои за истинското лайв изживяване.

Самото предствяне на дебютния албум започва малко по-късно в главната зала на заведението, където ще имате възможност да се докоснете до примамливия саунд и автентичната атмосфера на музиката на двете сестри – Ива Тодоров и Елена Тодорова. Сред  гост-музикантите са  Магдалена Петрович - чело, Явор Милчев - бас, Себастиян Цолов на барабани и Мария Сопаджиева.

"Beautiful Madness" излезе в музикалните платформи през декември, за да зарадва всички меломани с въздействаща смес от джаз, фюжън, с елементи от инди-поп и рок.

Заедно с концерта ще бъде представена и изложбата "Beautiful Madness", сьздадена с помощта на Balkan Exhibit. Тя обединява седем български артисти (Теодора Георгиева, Стефани Стоева, Антония Георгиева, Радослав Кръстев, Алекса Стойкова, Денис Манев и Елина Иванова) с еклектичните им визуални интерпретации, слети около идеята да допълнят със своите шедьоври с тематиката на красивата музикална "лудост" на Iva. Фотографите и илюстраторите от Balkan Exhibit са подбрали специални творби - комбинация от черно-бели фотографии и илюстрации, които ще ги покажат на слънчевия покрив на Тhe Steps като своеобразна част от откриващото събитие.

Повече информация - на сайта на събитието:

https://live.eventtia.com/en/iva-beautifulmadness/HOME?fbclid=IwAR1HHqz7rzWuyBgvHDak2WtLH4b MaLQXVswACM7vYNi7DCgzRprR2zEQtXk

Iva е група, създадена от сестрите Тодорови. Те стават популярни, след като Ива Тодорова участва в риалити формата The Voice Оf Bulgaria 2017. След достигането на осминафиналите, Ива започва музикално сътрудничество със сестра си Елена. Същата година излиза първият им сингъл "Още време". Към него е създаден и клип, чийто режисьор и художник-аниматор е Николай Тодоров Тодоров. Парчето има и акустична версия. Дуото реализира над 20 концерта през 2018 година.

В края на 2019 година, сестри Тодорови започват работа по дебютния си албум "Beautiful Madness" съвместно с БНР. Музиката на песните е създадена от Ива и Елена Тодорови, текстовете са на Елена Тодорова, а аранжиментите - на Ива. Бас линиите на няколко от парчетата са записани от Веселин Веселинов-Еко, а в едно от тях се включва и Венци Трифонов с флейта. Записът, обработката и постпродукцията са дело Георги Гогов, който участва в диска и като гост музикант. В няколко от изпълненията се изявява и популярната челистка Магдалена Петрович.

Актуална информация за Iva -  на:

https://www.facebook.com/IvaOfficialMusic

https://www.youtube.com/channel/UCPm6g15DkTv1DNzPalvVbyw

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички