Мария Илиева стана майка за втори път


Мария Илиева стана майка за втори път

3148

Мария Илиева стана майка за втори път.

Бебето е момиченце и се казва София. Както MySound.bg писа, певицата има и друго дете, което носи името Александър и неотдавна навърши 3 годинки. Той е от връзката ѝ с бившия футболист Георги Михайлов. Двамата се разделиха малко след раждането на момчето, но успяха да запазят добри отношения. Малко преди да роди, тя сподели в интервю, че подготвят Александър за идването на бебето, а той често прегръща корема ѝ и казва "Много те обичам бебе".

Изпълнителката сама се похвали с щастливата новина, като сподели снимки на дъщеря си от родилното. "Добре дошла, прекрасна София! 24.06. * 3500 г * 50 см. I - ва САГБАЛ "Св. София". Огромна благодарност на любимата ми Д-р Марзена Панов и нейния екип за страхотната грижа и отношение! Благодарности и за всички в Родилна зала, неонатолозите, Д-р Мими Шумилина и Д-р Гергана Ковачева! Д-р Даниела Мирчева, благодаря за бързата реакция, компетентност и професионализъм! Със София се чувстваме чудесно и нямаме търпение да посрещнем заедно всички предизвикателства и хубавини, които ни очакват!", написа звездата в Instagram. С раждането на София стана ясно и кой е баща ѝ, тъй като Мария Илиева до момента пазеше в тайна неговата самоличност. Той се казва Александър Междуречки, бизнесмен и син на Петър Междуречки, бивш кмет на София. Наскоро тя каза в интервю, че е безумно щастлива с мъжа до себе си. "Тази любов ми върна усещането, че безусловността е възможна и че най-хубавото не бива да остава като мечта и на заден план. Трябва да вярваш и когато си живял достойно, в някакъв момент ти се случва това".

Мария Илиева зарадва феновете си през април, когато сподели снимка на порасналото си коремче в своя Instagram профил. Изпълнителката написа: "С огромно щастие споделям с вас, 'че с Александър сме в трепетно очакване на бебе! Прекрасно е, че сме заедно в това пътешествие, наситено с любов, отдаденост и смисъл! Поздрав за всички #wonderwomen, които борят демографската криза напук на пандемията! Бъдете здрави и се обичайте!".

Малко след като разбира щастливата новина, че очаква второ дете, Мария изкарва COVID-19. Докато беше бременна тя успя да създаде напълно самостоятелно песента "Любов", която записа в домашното си студио, както и да влезе в образа на младата Йорданка Христова в българския сериал "Порталът". Вокалистката засне видеоклип към "Остани тази нощ", която е част от неговия саундтрак. В сериала 43-годишната певица не само има актьорската задача да се превъплъти в образа на Йорданка Христова през 1979 г., но и изпява песните, изпълнени от главната героиня Жана Янева (Стефания Кочева). "Остани тази нощ" е с въздействащ текст на Дамян Дамянов и музика на Рафи Жамакорцян.

Мелодията получи нов живот близо 40 години по-късно с аранжимента на Петко Манчев и Васил Делиев и в изпълнение на Мария Илиева. "Остани тази нощ" е песента, с която в еп. 5 на "Порталът" героинята на Стефания Кочева се явява на песенния есенен конкурс. Видеото е поверено на екипа на "Мирамар филм" с режисьор Ангел Стефанов. Именно "Мирамар филм" са изпълнителни продуценти на сериала, чийто режисьор е Илиян Джевелеков.

Продуценти на "Остани тази нощ" са лейбълът на Илиева "Стерео стая" и БНТ.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички