Ученици запяха хита за Ванга


Ученици запяха хита за Ванга

2889

Третокласници от средно училище "Никола Вапцаров" в Петрич запяха хита "Ванга" на Ели Кордева, Валентин Велчев и вокален ансамбъл Светоглас.
 
Те изпълниха любимата песен на мястото, където обичаните изпълнители заснеха видеоклипа преди година – комплекс "Рупите". Идеята за това е на учителките им Донка Колева и Зорка Манастариева.  Изпълнението беше кулминацията на тържеството по случай завършването на учебната година.

"Няма по-голяма награда от тази - децата да ти запеят песента! Поздравления за третокласниците от СУ "Никола Вапцаров" и за техните учители" – така коментира във Фейсбук страницата си Валентин Велчев. Както MySound.bg вече извести, той наскоро получи наградата "Певец на годината" за успешния си дебют на голямата сцена. "Точно това беше целта – песента да достигне до хората и да се запее", добави и Ели Кордева, автор на музиката и текста на "Ванга". Аранжиментът е на петричанина Светослав Лобошки, а продуцент на проекта е Лео Богдановски.

Песента и видеото, които излязоха в чест на 109-годишнината на Ванга на 3 октомври 2020 година, са налични във всички популярни стрийминг платформи.

Изпълнението на децата:

https://www.youtube.com/watch?v=UtI--02TWD8

Оригиналното видео:

https://www.youtube.com/watch?v=ug79bpdCyzQ

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички