Вики Алмазиду с майсторски клас и джаз концерт в НБУ


Вики Алмазиду с майсторски клас и джаз концерт в НБУ

2646

Известната поп и джаз изпълнителка и съпруга на Милчо ЛевиевВики Алмазиду, провежда своя пореден майсторски клас в Нов български университет.

Повече от 20 са селектираните млади изпълнители от България и Гърция, които тази година имат възможността да се докоснат до опита и таланта на известната джаз певица.

До 23 юли в музикалните зали на Нов български университет тя обучава младите певци на тънкостите на вокалното изкуство в джаза. Тази година специален гост и преподавател е виртуозният джаз пианист Григорис Симадопулос. Музикантът работи с младите певци и инструменталисти върху усъвършенстване на техните импровизационни качества и ги обучава на джаз хармония.

Най-добре представилите се участници в класа по майсторство в джаза ще получат възможност да продължат обучението си с Вики Алмазиду. Майсторският клас ще завърши с голям заключителен концерт на 23 юли, в 19.30 ч., на Лятната амфитеатрална сцена на Нов български университет.

В програмата на концерта ще бъдат включени разнообразни произведения и поп парчета, заедно с джаз стандарти.

Специално участие в концерта ще имат и редица известни български джаз музиканти, сред които Юлиян Янев и Димитър Горчаков (пиано и синтезатор), Арнау Гарофе-Фарас (саксофон), Димитър Благоев (китара), Борислав Петров (ударни), Васил Хаджигрудев (контрабас) и Тодор Бакърджиев (тромпет).

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички