Total F*cking Godhead


Total F*cking Godhead

3918

"Total F*king Godhead: The Biography Of Chris Cornell", единствената биография на Крис Корнел - незабравим глас на цяло поколение, е в България чрез издателство "Симолини".

Книгата на Корбин Рийф е болезнено искрена история за забележителните живот и кариера на Корнел след трагичната му смърт преди 4 години. Ще преоткриете и един от най-великите вокалисти в рок музиката, и творчеството му.

"Крис Корнел – гласът на една генерация, оживява на страниците на "Total F*cking Godhead". Образът му е проучен впечатляващо детайлно, което превръща книгата в болезнено искрена история за забележителните живот и кариера на Корнел, от която няма откъсване. Това е одухотворената хроника на една пламенна душа. Прочетете я!"
Грег Реноф, автор на "Van Halen Rising"

"Този сърдечен разказ за живота и музиката на Крис Корнел е за всички нас, които все още се опитваме да се справим с трагичната му смърт. Аз също съм написал книга за грънджа и въпреки това научих много от тази отлична биография".
Марк Ярм, автор на "Всички обичат Сиатъл"
 
"От дните му на мизерстващ музикант, яхнал гребена на гръндж сцената в Сиатъл, до превръщането му в световна икона – "Total Fcking Godhead" е подробно описание на житейския път и изобилното творчество на един от най-великите и влиятелни вокалисти на всички времена. Ще преоткриете и човека, и музиката му".
Давид де Сала, автор на "Аlice In Chains: The Untold Story".

Зад реализацията на българското издание стои екипът на Петър Хераков. Както MySound.bg писа, той вече се погрижи летописите на грънджа да ги има на български чрез книгата "Всички обичат Сиатъл". В крайна сметка Рийф постига целта си - да обрисува мястото на Крис Корнел и групите му както в рамките на тяхното течение, така и в съвременната музика изобщо.

"В книгата е много добре засегната тази фаза, в която сменя група след група, търсейки правилната музика. По този начин се е запознал с много хора на тази зараждаща се сцена и когато на Soundgarden нещата се получават, те започват да помагат на другите - дават стария си ван на Alice In Сhains например. А те (Soundgarden) са и тези, които най-усилено работят за успеха. При Nirvana и Pearl Jam нещата се получават по-бързо, а Soundgarden имат зад гърба си доста повече работа и усилия до успеха. И е важно, че те не се отказват, въпреки мизерията", поясни Петър Хераков в ефира на БНР.
 
Корбин Рийф, който е журналист от Rolling Stone и Billboard, разкри плановете за тази книга чрез серия съобщения в Twitter, в които изтъкна своето вълнение от този проект. От оповестеното стана ясно, че е взел дълги интервюта от важни за историята на Корнел фигури, сред които легендарният продуцент Джак Ендино, работил по ранните записи на Soundgarden, и сиатълския музикален критик Дон Андерсън, автор на първото ревю за тяхната музика през 1986 година.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички