Band Merch Day: Edition Of 2021


Band Merch Day: Edition Of 2021

3626

На 29 август, последната неделя на месеца, в софийския клуб Koncept Space за втори път ще се съберат музиканти от български ъндърграунд банди на тазгодишното издание на Band Merch Day.

В рамките на целия ден, от 14.00 ч., в широкото пространство на Koncept Space (булевард "Никола Вапцаров" № 6, под Mr. Pizza и близо до ъгъла с бул."Черни връх") ще има множество щандове, на които български банди ще предлагат свои дискове, плочи, тениски, касетки и изобщо неща, свързани с музиката им. Това е начин артистите да се срещнат с феновете си във време, когато концертите са по-скоро рядкост и изключение. А за посетителите е възможност не само да запълнят музикалните си колекции и да обновят гардероба си с тениски на групи, но и да подкрепят родните музиканти, пазарувайки директно от тях.

През целия ден в Koncept Space ще звучи музика от български банди, а двата бара – основният и биреното сърце на пространството – White Stork Republic, ще предлагат свежест в чаши за музиканти и фенове.

Организаторите използват възможността да поканят групи, които желаят да разгърнат свой щанд, да пишат на страницата на Koncept Space или като коментар в самото събитие: https:// www.facebook.com/events/1209610132800298 - участието в Band Merch Day е напълно безплатно.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички