Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Хубава музика и качествено пиво на Beerфест


Хубава музика и качествено пиво на Beerфест

3533

Почитателите на качественото пиво и хубавата музика ще могат да се насладят на традиционния бирен фестивал от 2 до 5 септември.

Най-дългоочакваното шесто издание на Beerфестът в Стара Загора ще се проведе на поляната до парк "Загорка" от 19.00 часа между 2 до 5 септември.

Традиционното събитие се завръща през тази година, за да донесе празнично настроение на жителите и гостите на града. Пивоварна "Загорка" и община Стара Загора са подготвили изключително богата музикална програма, качествено традиционно и крафт пиво и много изненади, на които ще могат да се насладят посетителите в продължение на четири дни.

Както в предишни издания, и тази година биреният фестивал е със свободен вход и ще събере старозагорци и техните гости под звуците на любими рок, поп, пънк и хип-хоп изпълнители.

На сцената ще се качат двама от най-обичаните български артисти – Любо Киров и Михаела Маринова още в първата вечер. Тематична хип-хоп вечер събира 100 кила, Лора Караджова и Кристо, а любителите на пънка ще бъдат посрещнати от легендите Светльо Витков, Ерол Ибрахимов и Кольо Гилъна от суперформацията ЕКС (на снимката). Разтърсващо шоу са подготвили и най-големите рок имена от Фондацията в състав – Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански. Техни специални гости ще бъдат Наско от Б.Т.Р., Звезди от Ахат и Славин Славчев. Специално за събитието "Загорка АД" пуска лимитирана серия бира. "Beerфест фестивално пиво" ще се предлага единствено на място. Лимитираната напитка е комбинация от по-плътен аромат на хмел и по-наситен горчив вкус, характерен за нефилтрираната и пастьоризирана бира, и ще се предлага само наливно на специално обособени кътове, достъпни за гостите през цялото време на фестивала.

Присъстващите ще могат да се насладят и на добре познатите вкусове на "Загорка", "Ариана", премиум пивото Heineken, както и на различното, чешко Starobrno, свежата алтернатива на лагерното пиво - Stolichno и сърцето на Италия - Birra Moretti. За да бъде изживяването пълноценно и незабравимо, организаторите са подготвили и специално обособени кътове за бирени мезета, допълващи пивките вкусове от портфолиото на компанията. Beerфестът се провежда още от 2015 г. и през годините постепенно се превърна в много важна част от календара със събития на Стара Загора. Негови организатори още от старта му са пивоварна "Загорка" и община Стара Загора. Сред тазгодишните партньори са магазини "Аякс", хотел "Сити", техническият хипермаркет "Багира" и ресторант "Щастливеца".

Повече подробности и любопитна информация:

www.facebook.com/thebeerfest.

За "Загорка" и нейните продукти:

www.zagorkacompany.bg

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички