Хубава музика и качествено пиво на Beerфест


Хубава музика и качествено пиво на Beerфест

3491

Почитателите на качественото пиво и хубавата музика ще могат да се насладят на традиционния бирен фестивал от 2 до 5 септември.

Най-дългоочакваното шесто издание на Beerфестът в Стара Загора ще се проведе на поляната до парк "Загорка" от 19.00 часа между 2 до 5 септември.

Традиционното събитие се завръща през тази година, за да донесе празнично настроение на жителите и гостите на града. Пивоварна "Загорка" и община Стара Загора са подготвили изключително богата музикална програма, качествено традиционно и крафт пиво и много изненади, на които ще могат да се насладят посетителите в продължение на четири дни.

Както в предишни издания, и тази година биреният фестивал е със свободен вход и ще събере старозагорци и техните гости под звуците на любими рок, поп, пънк и хип-хоп изпълнители.

На сцената ще се качат двама от най-обичаните български артисти – Любо Киров и Михаела Маринова още в първата вечер. Тематична хип-хоп вечер събира 100 кила, Лора Караджова и Кристо, а любителите на пънка ще бъдат посрещнати от легендите Светльо Витков, Ерол Ибрахимов и Кольо Гилъна от суперформацията ЕКС (на снимката). Разтърсващо шоу са подготвили и най-големите рок имена от Фондацията в състав – Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански. Техни специални гости ще бъдат Наско от Б.Т.Р., Звезди от Ахат и Славин Славчев. Специално за събитието "Загорка АД" пуска лимитирана серия бира. "Beerфест фестивално пиво" ще се предлага единствено на място. Лимитираната напитка е комбинация от по-плътен аромат на хмел и по-наситен горчив вкус, характерен за нефилтрираната и пастьоризирана бира, и ще се предлага само наливно на специално обособени кътове, достъпни за гостите през цялото време на фестивала.

Присъстващите ще могат да се насладят и на добре познатите вкусове на "Загорка", "Ариана", премиум пивото Heineken, както и на различното, чешко Starobrno, свежата алтернатива на лагерното пиво - Stolichno и сърцето на Италия - Birra Moretti. За да бъде изживяването пълноценно и незабравимо, организаторите са подготвили и специално обособени кътове за бирени мезета, допълващи пивките вкусове от портфолиото на компанията. Beerфестът се провежда още от 2015 г. и през годините постепенно се превърна в много важна част от календара със събития на Стара Загора. Негови организатори още от старта му са пивоварна "Загорка" и община Стара Загора. Сред тазгодишните партньори са магазини "Аякс", хотел "Сити", техническият хипермаркет "Багира" и ресторант "Щастливеца".

Повече подробности и любопитна информация:

www.facebook.com/thebeerfest.

За "Загорка" и нейните продукти:

www.zagorkacompany.bg

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички