Last Hope с голям концерт в Метъл Фабрика на 10 септември


Last Hope с голям концерт в Метъл Фабрика на 10 септември

3185

Една от най-уважаваните и без никакво съмнение най-активната българска банда на хардкор пънк движението в България - Last Hope, ще свири отново на сцената на "Метъл Фабрика" след успешния концерт на същото място през юли.

Колективът пак предпочете сцена на открито и алтернативната локация на "Метъл Фабрика" и се стяга за още една запомняща се вечер на 10 септември. Концертът на Last Hope вероятно ще е и последен за 2021 година, тъй като момчетата започват работа по записите на новия си албум, който трябва да види бял свят догодина.
 
И въпреки надвисналата опасност всичко отново да бъде затворено до пролетта, за да бъде хардкор празникът истински мащабен, хедлайнърите са поканили и специалните гости Eufobia, This Burning Day, Street Justice и No Half Measures. По всичко личи, че този концерт се превръща в едно по-специално събитие, в което Last Hope се събират с няколко разнородни топбанди от различни стилове, което ще е най-вероятно последната възможност да присъстваме на нещо подобно тази година. "Последен шанс за танци" за неопределено време.

Eufobia са едни от лидерите в родната дет метъл сцена. Група, която е също добре позната и има чисто нов материал за представяне на живо.

Третата банда се отбеляза на платформата "Метъл Фабрика" миналата година и получи положителна оценка. Стилът на This Burning Day е алтернативен метълкор/джент.

Street Justice е нова софийска хардкор пънк траш суперформация, в чийто състав влизат бивши и настоящи членове Last Hope, Coprostasis, Hate Campaign, Death Squad, ТВУ и други. Само споменаването на тези имена е достатъчно за моменталното привличане на внимание и високи очаквания. Street Justice работят усилено върху дебютния си албум и това ще бъде първото и вероятно единствено им появяване на живо през 2021 г.

No Half Measures е нов проект, сформиран през 2020 година от членове на Пустота, екс- Expectations и Cold Hate. Тежък хардкор. Two Step or die.

Тъй като събитието ще се проведе при ограничено запълване капацитета на мястото спрямо разпоредбите, организаторите EventEase съветват да закупите билети навреме. Билети онлайн тук: https://bit.ly/LastHope1009 и на каса от магазини "На тъмно". Цените на пропуските "Ранно пиле" са 15 лв. (ограничен брой), стандартни 20 лв., а последните пасове ще са на цена 25 лв.

"Метъл Фабрика" е разположена в двора на Фабрика 126, която се намира на булевард "Княгиня Мария Луиза" 126. Входът ѝ е спирка "Мария Луиза" на метрото, спирка на трамваи 11 и 12, тролейбуси 1 и 5 и автобуси 77, 82, 26.  

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички