Фрактура се завръща с нова визия по Diema на 12 септември


Фрактура се завръща с нова визия по Diema на 12 септември

3085

След лятната ваканция, предаването за рок и метъл музика "Фрактура" започва новия телевизионен сезон с нова графична визия, а първото издание е тази неделя, 12 септември.

В аудио-визуалното шоу ще бъде направена премиера на новите клипове на Sabaton, Cradle Оf Filth, Bullet For My Valentine и Jerry Cantrell.  

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю със Scorpions (на снимката) и ще бъде припомнено какви истории разказaха Meshuggah за българските си фенове. Ще бъдат излъчени две нови концертни изпълнения на Lacuna Coil и репортаж от нидерландския фестивал Jera On Air.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно c Creedence Clearwater Revival, ще видят как Pain правят кавър на The Rolling Stones, класическата песен ще бъде на Styx, в Exotic ще бъдат представени Laboratori, a в рубриката Live Archive ще си припомнят архивни кадри от гостуването на Lizzy Borden в България през 2012 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Destruction, Asking Alexandria, Rivers Оf Nihil, Tremonti, U.D.O. и Gwendydd също ще намерят място в настоящото издание на шоуто.

"Фрактура" се излъчва по телевизия Diema в неделя от 24.00 ч. и с повторение в петък от 00.30 ч.    

За повече информация посетете: www.facebook.com "Фрактурa"/Fracture TV Rock Show   

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички