Стенли и Ъпсурт дават старт на новия сезон в Sofia Live Club


Стенли и Ъпсурт дават старт на новия сезон в Sofia Live Club

3508

Силен старт на новия музикален сезон 2021/2022 ни очаква в Sofia Live Club в първите дни на октомври.

Заредени с много енергия и с усмивка ще посрещнем незабравимите музикални приключения, които се задават на хоризонта в популярния столичен клуб.

На емблематичния 1 октомври, Световният ден на музиката, една от легендите на българската сцена – Стенли, обещава да ни вдигне поне няколко стъпки над земята с концерта "Бягай от мен". В него ще чуем интересен микс от рок-ен-рол и електроника с нужната доза романтика – така звучи последният му албум "Чужди тела". Стенли няма да пропусне да изпее и култовите "Жулиета" и "Циркът" от периода му с група Тангра, както и своята  незабравима песен "Обсебен". На сцената редом до него ще бъде и Фънки на бас, Станислав Вълчев - китара и много по-младият от всички, но изключително талантлив барабанист Николай Николаев.

Билети за Стенли - в мрежата на Eventim и партньорските каси на цена 20 лева. На място в деня на концерта ще са 25 лева.

В събота, 2 октомври, програмата на клуба продължава ударно с взривоопасните Ъпсурт Live Band, които отново ще делят сцената с Мария Драгнева, балет Нова и DJ Cass.

Билети за Ъпсурт - в мрежата на Eventim и партньорските каси на цена 30 лева. На място в деня на концерта ще са 35 лева.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички