Б.Т.Р. с премиера на 13-ти албум на 13 октомври


Б.Т.Р. с премиера на 13-ти албум на 13 октомври

3067

Както MySound.bg вече обяви, група Б.Т.Р. ще представи новия си албум "Пъзел" в зала 1 на НДК от 20.00 ч. тази сряда, 13 октомври.

В над двучасовия концерт именитите рокаджии ще изсвирят повечето песни от актуалния си диск, както и много хитове, създадени през годините. В събитието ще вземат участие и техните приятели Кирил Маричков, Валди Тотев, Камен Донев, Ахат, Иван Лечев, Добромир Поликов, Александър ФилчевСанеца и Ясен Велчев.

Албумът "Пъзел" съдържа 10 разнообразни песни, които съчетават различни стилове в рока, подчинени на стила на Б.Т.Р.

Автор на музиката и осем от текстовете е Славчо Николов. Текстът на песента "Вяра" е написан за Б.Т.Р. от поета Волен Николаев още през 2008 година, а барабанистът на групата Илиян създава текста на парчето "Анасонови дни", изпълнено от Санеца. Аранжиментът на всички песни е дело на Б.Т.Р. Дискът беше огласен от титулната композиция миналата година.

След концерта, албумът ще е наличен във всички дигитални платформи. На CD той може да бъде закупен от музикалните магазини и официалния сайт на групата.

Събитието, което се осъществява с подкрепата на националния фонд "Култура", ще се проведе при всички необходими противоепидемични мерки.

Билети - в мрежата на "Ивентим" и касите на НДК.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички