Мария Илиева в звезден дует с Кийт Томпсън - част от SeeMe


Мария Илиева в звезден дует с Кийт Томпсън - част от SeeMe

5962

Уникално шоу очаква всички ценители на клубната хаус музика на 5 юни в клуб "Ялта".
Гаранция за това е комбинацията от кадифения глас на българската музика – Мария Илиева, абсолютната денс дива Барбара Тъкър (Barbara Tucker) и нюйоркският продуцент, диджей и вокалист Кийт Томпсън (Keith Thompson).

В шоуто ще участват още Жоро Янев – китара, и Лили Йончева – перкусии.

Тази специална вечер, част от фестивала "SeeMe" 3, е посветена на официалната премиера на дуетния сингъл "Truly" на Мария Илиева и Кийт Томпсън.

Вдъхновен от таланта, неустоимия чар и изискан стил на Мария Илиева, Кийт написва дуетния сингъл в края на миналата година.

Той има две версии – акустична и клубна. Аранжиментът е на Жоро Янев, а хаус миксът е дело на самия Томмпсън.

Нюйоркският продуцент и вокалист е един от класиците на стила още от 80-те, а миналата година отново беше на върха на класациите със съвместното си парче с Дейвид Вендета "Break 4 Love".

Барбара Тъкър, от своя страна, е абсолютната денс дива – участвала като вокалистка, танцьорка и композиторка в почти всички важни хаус проекти през 90-те.

Въпреки статута си на легенда, тя не е спряла нито за секунда – продължава успешната й резиденция в Ибиса и това лято, а сред диджеите, с които е работила през последните години, е Давид Гета, с когото тя има записани две парчета - "It's Allright" и "Give Me Something".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички