Слейър с няколко отличия седмици преди гостуването им в Каварна


Слейър с няколко отличия седмици преди гостуването им в Каварна

6130

Американската траш метъл банда Слейър (Slayer), която ще поднесе финалното шоу на тазгодишния "Калиакра Рок Фест 2008" на 7 юли, получи поредното признание в метъл средите.

На официална церемония в Лондон китаристът на групата - Кери Кинг, се сдоби с индивидуално отличие "Golden God", присъденo му от авторитетното списание Metal Hammer за "вдъхновител на рок и метъл бандите по света".

С награда в ръка, емблематичният китарист не пропусна да благодари на истинските фенове на Слейър и сподели, че "вероятно новият албум на групата ще се появи в края на годината".

През февруари металните момчета спечелиха и втора награда "Грами" в кариерата си - в категорията Best Metal Performance за песента "The Final Six" от лимитираното издание на последния им албум "Christ Illusion" (2006).

Шведите Ин Флеймс (In Flames), които ще забият на 7 юли преди Слейър, също доказаха високата си класа измежду цял куп световни рок и метъл величия. Те получиха наградата на Metal Hammer в категорията за най-добра международна банда.

На тазгодишното издание на "Калиакра Рок Фест" между 5 и 7 юли в Каварна ще участват още Алис Купър, Менъуор, Сикст Сенс и Холи Хел.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички