10 години Фрактура по ММ. Касапницата продължава


10 години Фрактура по ММ. Касапницата продължава

5824

"Фрактура" – единственото специализирано предаване за рок и метъл, празнува своята 10-годишнина в ефира на ММ на 29 юни.

Небезизвестният му автор и водещ Васко Катиничаров винаги е на предна линия и знае с какво да привлече вниманието на зрителите - клипове, гости, интервюта с известни музиканти и концертни изпълнения. Всичко, свързано със световната и българска музикална сцена в тази сфера, е вече цяла декада в ефира на ММ: всяка неделя, от 22 ч.

Специално за 10-годишнината на предаването, нощта на 29 срещу 30 юни ще е посветена на историята на предаването. От 22 ч. на 29-и до 06 ч. на 30 юни "ММ" ще излъчи най-доброто за изминалите 10 години в празничното издание “10 години Фрактура”. През тези осем часа място ще намерят репортажи от "WAVE GOTHIC TREFFEN" в  Германия, тату-фестивалите в София, интервюта с Металика, Тайп Оу Негатив, Апокалиптика, Юръп, Дарк Фюнеръл, Сепултура, Парадайз Лост, Тестамент и много други.

А на 1-ви юли музикалната телевизия ще отбележи юбилея на предаването с «Фрактура вечер» в компанията на артисти, медии и приятели в клуб „Строежа”, с приятелското рамо на "Jack Daniels". Всички фенове, желаещи да отпразнуват десетия рожден ден на предаването, ще са добре дошли да се присъединят след 22.30 ч., съобщиха от "ММ".


Началото на “Фрактура" е поставено от Васко Катинчаров през 1998, който през всичките тези години си остава неизменен автор, водещ и сценарист на най-старото предаване в ефира на телевизия "ММ". След няколко размествания, като ден и час, в последните години шоуто е позиционирано всяка седмица от 22 ч., в неделя. 

В продължение на 120 минути зрителите са информирани за актуални новини и гледат премиерни и тематични видеоклипове. Другите акценти са гостите в студиото, както и интервютата и репортажите от концертите, които се случват на рок сцената в България.

За целия този период от 520 предавания феновете са гледали специални интервюта с такива големи звезди като Кинг Даймънд, Мегадет, Слейър, Корн, Роб Халфорд, Менъуор, Соулфлай, Антракс, Машийн Хед, Содъм, Хелоуин, Агностик Фронт и много други.

Всичко това носи на предаването постоянен добър рейтинг, който e оформен от зрителска аудитория с възрастова граница от 12 до 45 години. Асоциирани с Васко и "Фрактура" са и тематичните месечни рок/метъл нощи, които се излъчват всяка последна неделя от месеца.

"ММ" е първият български музикален канал, създаден през 1997. Той излъчва музикално-развлекателна програма 24 часа, 7 дни в седмицата. Медиата е включена в програмните пакети на над 270 кабелни и DTH оператори, като достига до над 4 милиона души. През април 2007 телевизия "ММ" става част от "BMGL" (Balkan Media Group Limited), съвместно дружество между "Apace Media Group UK" и международната медийна група Modern Times Group MTG AB.

Още от Алтърнатив


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички