Авторски музикални новини, снимки и репортажи за всички стилове и изпълнители

Приключи първото отсяване на кандидатите в MAD VJ Contest

01.07.2008   Mad TV
Виктория Керин от Стар Академи
Приключи успешно втората фаза на националния кастинг “MAD VJ Contest”. В рамките на две последователни седмици екипът на "MAD" премина през Благоевград, Пловдив и София и интервюира над 4000 кандидати за нов водещ. Само трима финалисти, обаче, ще продължат напред в надпреварата.

Във втората фаза на кампанията "MAD TV" организира три кастинга, на които всeки регистрирал се участник имаше шанса да разкрие своя талант пред камера и да впечатли екипа с музикални знания и оригиналност.

Повече от 10 часа на ден във всеки град, организаторите интервюираха кандидатите за новото място в екипа на телевизията и бяха поставени пред сериозни затруднения при избора на най-добрия от тях. Стотици момичета и момчета между 18 и 24 години пробваха късмета си пред камерата и отговаряха на въпросите на програмния директор на "MAD TV" – Радослав Кавалджиев–Роро.

Преди това обаче, всеки от тях трябваше да попълни специален музикален въпросник, за да покаже нивото на своите музикални знания и интереси.

Сред кандидатите се отличиха редица участници от цяата страна. Актриса от Пловдив изненада журито с изпълнение на Фюджис, 17-годишен красавец спечели като подарък от "MAD" една от поканите за "MAD Secret Concert" с Анелия, а 18-годишна участничка от Благоевград пристигна с личния си мениджър и му благодари в анонса си пред камера.

Служители на вериги за бързо хранене, бивши и настоящи тв водещи и репортери от други телевизии, водещ на пътуващ цирк “Арлекино”, бъдещ свещеник от Богословския факултет, завършващ школата на МВР и певицата Виктория Керин от "Стар Академи", бяха само малка част от хилядите кандидати, които пробваха късмета си в кастинга “MAD VJ Contest”.

Тримата финалисти за нов водещ на музикалната телевизия, които останаха бяха отсяти от журито, ще се представят с кратка видео визитка в ефира на "MAD" и ще получат уникален код за гласуване.

Зрителите на музикалната телевизия и посетителите на официалния сайт на конкурса  ще имат последната дума при избора на най-талантливия нов водещ. Периода на гласуване ще продължи 10 дни.

Името на победителя, който ще подпише договор с "MAD TV", ще бъде обявено на 14 юли.


5031
0%
 

Септември ´21


ПонВтСрЧетПетСъбНед
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930