Авторски музикални новини, снимки и репортажи за всички стилове и изпълнители

Пендулум разбиват дръм-ен-бейс вълните на плажа в Бургас

21.07.2008   MySound.bg
Пендулум

Пендулум (Pendulum) готвят диджей сет, с който да се представят на 15 август в рамките на феста Spirit Of Burgas

Австралийските англичани или британските австралийци ще бъдат придружени от мастития емси Джейкс (MC Jakes). Те ще презентират албума "In Silico" (2008). Сингълът "The Other Side" излиза официално на 28 юли. 

В дръм-ен-бейс маратона, който ще мине под надслова "Dance Arena", ще се включи също така и нашумелият през последните години DJ Берън. С вокал ще го озвучава Ю Кей Апах. Това е човекът, чийто глас звучи зад едни от най-големите хитове в джънгъл и дръм-ен-бейс саунда.

Елитът на H.M.S.U. участва в пълен състав. Куух, Аганьок, Конспирейтър, Ейсид Трип, Тарги и генералният вносител на английския дъб степ - Eксо, гласят нарочен плейлист.

Електронното направление дръм-енд-бейс да замени хирурзите в болничните заведения, тъй като се отразява по-здравословно от скалпел – за това настояха британски учени през 2007. Според екипа, провел проучване сред 2000 доброволци на различна възраст, особено терапевтичен се оказвал онзи бийт, в който са семплирани щрайх и брас секция, защото въвеждал тялото "в хармония с Космоса".

По този начин се изграждал наново - “най-бързо и хармонично”, нарушеният от болестта естествен ритъм. В препоръчителния списък на артисти са и Пендулум: доближавали със съвременното си лечебно въздействие транса, познат от древните религиозни певчески ритуали.

Очаквайте скоро информация за селекцията на движение Метрополис и обявяването на хедлайнъра на основната сцена за 17-и август, обещаха организаторите.

Hard Music Аnd Sounds United (H.M.S.U.) е свободно дръм-ен-бейс движение, което започва своето съществуване в България през 1999. Основните цели на организацията са популяризиране на дръм-ен-бейс културата, както и приобщаване на нови слушатели към феновете на това направление.

Любопитен факт е, че с малки изключения организацията е винаги изключителен и единствен продуцент на всички свои събития. А гостите на тези партита са сред най-популярните и уважавани артисти в своята област. Само за 2007 година страната ни посещават по покана на H.M.S.U. още 30 госта от Европа и света.

Хепънингът ще бъде излъчен в европейската мрежа на музикалния титан MTV. Предаванията ще включват не само директни кадри от Централния плаж на Бургас, а и репортажи зад сцената.
 



6904
100%
 

Септември ´21


ПонВтСрЧетПетСъбНед
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930