Бомбеният Каръпт със Снууп на шоуто му у нас!


Бомбеният Каръпт със Снууп на шоуто му у нас!

5220

Каръпт (Kurupt) ще е в крюто, с което Снууп Дог (Snoop Dogg) пристига за концерта у нас.

Друг от обкръжението на именития рапър е Даз Дилинджър - втори братовчед на Снууп, и един от музикалните продуценти на покойния титан ТуПак.

Те ще се изявят като емсита.

Присъствието на Даз и Каръпт - с истинско име Рикардо Браун, създава допълнителен съспенс около без това очакваното с нетърпение шоу.

Тази година Каръпт издаде поредния си албум - "Frank & Jessy James". Той е дългогодишен партньор на Снуупи още от времето, когато стартира кариерата си, окуражен от Доктор Дре.

Каръпт участва и в особено важния за кариерата на Сууп проект - "Doggystyle" (1993). той е съпрезидент на лейбъла "Death Row".

Основните изисквания на Дог са цялата атмосфера да е много разпускаща и приятна. Преди шоуто си рапърът поиска да има в гримьорните си бири, лимони, мед, ядки и дъвки! За Снууп също така е ключово в гримьорната да има задължително електронни игри, на които да джитка преди да излезе на сцената.

А също така изрично е помолил за българския национален флаг, който, ако се изкефи на публиката, да развее в края на купона.

Музикантът, запален фен на американски футбол и често се появява в клиповете си с фланелки на любимия си отбор, е проявил завидни познания по футбол, е пожелал да се сдобие и с тениска на българския национален отбор.
 
Той също така се поинтересувал дали около залата, в която ще пее, има баскетболно игрище. Представете си радостта му, разбирайки, че всъщност концертът е в Дворец на спорта, донасят организаторите.

Подгряващ ще е българският проект Фънк Дъ Систъм Диджейс със специалното участие на Марти Джи.

Събитието е на 18 септември в "Зимния дворец", София.

В деня на концерта билетите ще струват 50 лева, преди това - 40 лева.

Още от Хип-хоп/Ар ен би


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички