Гореща Коледа с Мауро Пикото и Виктор Калдероне


Гореща Коледа с Мауро Пикото и Виктор Калдероне

6118

Двама от най-известните диджеи в света – Мауро Пикото (Mauro Picotto) и Виктор Калдероне (Victor Calderone) ще пускат в столичната зала „Универсиада” на 12 декември.

Сетът, организиран от клуб „Ялта”, е в афиша на „Solar Winter” 2008. Двамата гостуват да първи път в тандем, като са приготвили специални плейлисти сетове за цяла нощ.
    
Solar Winter” 2008  е първото по рода си събитие, с което “Ялта” слага началото на друга серия от яки партита.

Оборудването е сериозно - 120 кв. м. сцена,  100 кв. м. LED екрани, 100 kW звук, осветление и ефекти, с които “Summertime Dance Explosion/ Solar” 2008 на “Cacao Beach”, Слънчев бряг, остана в спомените на феновете.

Виктор Калдероне е сред онези рядко срещани таланти, които успяват да превърнат всяко свое гостуване в парти легенда. Неговото име е популярно, както на клубната сцена, така и изън нея – всички от Мадона до Дани Теналия,  са фенове на нюйоркския хаус класик. На последния си сет у нас - на 2 август в „Cacao Beach”, той за пореден път защити високата си класа.

Другото име, част от първото издание на “Solar Winter” 2008, е единственият италианец, нареден от престижната класация на списание „DJ Мagazine”  сред „Tор 10 на най-добрите диджеи в света”. Мауро Пикото е диджеят, продуцирал над 250 парчета, огромна част от които са се превърнали в хитове. Освен студиен магьосник, както ремиксите за всеки - от Ю Ту до Джош Уинк, могат да потвърдят,  той е от диджеите, които оставят без дъх всяка публика с маратонските си 8 часови сетове.

Solar” вдигна летвата доста високо през 2008 с  двете издания на “The Masters Of Sound” в столичния клуб „Ялта” и “Summertime Dance Explosion” в Слънчев бряг. “Solar Winter” 2008 идва за десерт на една наистина пълна с емоции клубна година.

За 2009 организаторите имат вече готов списък с изненади, първата от които ще е трето издание на “The Masters Of Sound”.

Гостите и датите на събитието предстои да бъдат обявени наскоро.

За повече информация: www.myspace.com/solarwinter08

Още от Денс/Електроника


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички