Белослава за Деня на влюбените 2009


Белослава за Деня на влюбените 2009

6343

Белослава за пръв нарушава традицията да става Снежанка всяка година около Коледа с концерт в Народния театър "Иван Вазов".

За сметка на това певицата е замислила да смени естетското, но крайно тясно за многобройните ѝ фенове място, с по-голямо.

Слава ще направи голямо шоу идната година в столичната зала "Универсиада" - навръх 14 февруари.

В момента вокалистката е ефира с новия си сингъл "Празен поглед". Той е пилотен от предстоящия ѝ трети албум. Песента, издържана  в стилистиката на ар-ен-би звученето, представя изпълнителката в леко провокативна светлина, като открехва вратата към част от музикалния материал в предстоящия нов проект.

"Изкушена съм от перфектни вокалисти, записвали с оркестри", призна тя неотдавна на MySound.bg за любовта си към Лутър Вендрос и Натали Коул.

Автор на текста на „Празен поглед” е самата изпълнителка, а музиката и аранжиментът са дело на Живко Петров. Текстът е написан преди повече от три години, но е бил загубен. Сега обаче е налице и е по-актуален от всякога.

Парчето е продуцирано от лейбъла на Белослава – "BlueBubu", а мастерингът е направен в САЩ и е дело на БрайънБиг БейсГарнър за "Brian Gardner Mastering".

Кадифеният глас на българската поп- и джаз-сцена в сътрудничество с Живко Петров, както и с едни от най-добрите студийни музиканти, участващи в проектите на певицата, ще представят композициите от новия й албум на шоуто в "Универсиада".

Издаването на проекта и концертът-промоция съвпадат с десетгодишнината, която Белослава и Живко Петров отбелязват на сцената.

По повода талантливите музиканти ще ни предложат поредното  предизвикателство, подготвяйки двучасов концерт, на който феновете ще могат да се насладят на любимите си песни от репертоара на Белослава, както и на новите ѝ пиеси.

Към момента музикантите работят усилено и са в репетиционен процес по подготовката на проекта.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички