ДиЕмЕкс: Истинските пичове са в пандиза!


ДиЕмЕкс: Истинските пичове са в пандиза!

10437

"В пандиза са истинските пичове, а аз нямам нищо против да бъда един от тях. Всеки ден ще правя по едно парче, което ще презентирам през решетките", казва ДиЕмЕкс (DMX).

Това е неговият коментар на факта, че отнесе присъда, според която трябва да изкара 90 дена зад решетките. Такъв е минималният срок за простъпките на хора, насилвали животни.

Присъдата на музиканта трябва да влезе в сила на 30 януари.

В Аризона, където е домът на Ърл Симънс, бяха открити трупове на кучета през лятото на 2008. Освен полузаровените питбули, властите намериха в жилището марихауна. Като капак - изпълнителят бе подведен под съдебна отговорност, тъй като бе сгащен да използва фалшиви документи под чужда самоличност с цел финансови далавери малко по-рано - през април.

Симънс явно е неспособен или не желае да осигури на животните даже базови потребности. Хора, които демонстрират подобно брутално незачитане на живота и нечувствителност към страданието, могат да изложат на риск всички животни – включително от човешкия вид, с които имат контакт” - наляха допълнително масло в огъня от сайта на природозащитната организация ПЕТА тогава.

"Доволен съм, че ДиЕмЕкс го отнесе и по трите обвинения", изказа се прокурорът на делото в официално комюнике миналата седмица.

"Никой не е в състояние обаче да ме лиши от вътрешната свобода", отговори рапърът оня ден.

Той е обещал да пусне цели два нови албума през 2009.

Работните им заглавия са "Walk With Me Now" и "You`ll Fly With Me Later". Те щели да продължат линията на бомбения хип-хоп, с който рапърът се завърна през 2006 с диска "Year Of The Dog...Again".

Укрит зад абревиатурата на псевдонима Дарк Мен Екс, музикантът ще участва и в два филма тази година.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички