Авторски музикални новини, снимки и репортажи за всички стилове и изпълнители

Новият брой на списание Про-Рок излиза на 14 февруари

09.02.2009   Про-Рок
вокалистът на Лемб Ъф Год
Новият брой на списание "Про-Рок" излиза на 14 февруари. На корицата този път е вокалистът на Лемб Ъф Год (Lamb Of God) - Ранди Блайт.

Ето как обясняват избора си на група за корицата от редакцията на изданието:

"Ако някой случайно започне да се чуди защо точно Лемб Ъф Год са на корицата на февруарския брой на "Про-Рок", то той вероятно е прекарал последните пет години от живота си на някоя сравнително отдалечена планета, удобно разположена на другия край на галактиката. Всички помним как в началото на хилядолетието любимата ни музика не беше нищо повече от жалка пародия на себе си. Е, Лемб Ъф Год бяха бандата, която прибави към сърдечния пулс на метъла онези няколко допълнителни удара в минута, които го накараха отново да се изправи на крака, да гледа цинично на околния свят, да предизвиква отвращение у неразбиращите го, да покаже високо вдигнат среден пръст на фалша и не на последно място - да обяви война на правилата и да я спечели. Накратко, те направиха метъла отново това, което той по дефиниция трябва да е. Бунт. Но днес само бунтът вече не му е достатъчен. В преходния период между две декади той отново търси име, което да се превърне в негов символ. На дневен ред идва въпросът: може ли това име да бъдат именно Лемб Ъф Год? И ще могат ли въобще да се справят с подобна отговорност?  Във всеки случай, в края на февруари, когато излиза "Wrath", те нямат никакво право да ни разочароват. И не, все още не ги припознаваме като месии. Просто много, много ни приличат на такива..."

В броя ще намерите още "Читателската присъда за 2008", "Концертите през 2008" и "50-те най-очаквани албума за 2009".

Ще откриете материали за Муунспел, Сепултура, Год Форбид, Менъуор, Хамърфол и репортажи от първите метъл концерти у нас за настоящата година.

По изключение този път няма да има плакати, а осем допълнителни страници към списанието.

Новият брой съдържа и всички редовни рубрики.


4121
100%
 

Септември ´21


ПонВтСрЧетПетСъбНед
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930