Авторски музикални новини, снимки и репортажи за всички стилове и изпълнители

Благовест Аргиров спори с кандидатите за Мюзик Айдъл

11.02.2009   MySound.bg
Благовест Аргиров
Двайсет и един души продължават във втората фаза на "Мюзик Айдъл" 3 след кастинга в Пловдив. В продължение на два дни Мария, Фънки, Дони и Благовест Аргиров прослушаха най-добрите изпълнители от Града на тепетата.

Момиче на 14 години омая журито. Девойката се представи с песни на Марая Кери и Кристина Агилера.
 
Друга кандидатка влезе в остър спор с изпитващите, след като й бяха отправени критики. Девойката оспори решението на журито и предизвика конфликт, в който бяха въвлечени и други таланти, чакащи своя ред. Което пък накара Благовест Аргиров да влезе в открит диалог с кандидатите и за пореден път да им обясни, че за риалитото се търсят завършени певци, които да бъдат изстреляни към голямата сцена.

Както "MySound.bg" съобщи, Благовест Аргиров бе гостуващата звезда в Пловдив.
 
Момче от града се оказа толкова уморено от напрежение, че се наложи да изпълни песните си седнал на стол, внесен от водещите Иван и Андрей. Друг кандидат изигра истински етюд, използвайки подвижна закачалка. Той изпълни песента на Селин Дион –  “My Heart Will Go Оn”.

Журито беше изненадано и от транссексуален младеж – двойник на Мадона, който заложи на песни на поп кралицата.

Провокациите към селекционната комисия от страна на водещите предизвикаха доста смях и настроение. Водещият Иван беше дегизиран като момиче и нахлу пред изпитващите, представяйки се за Изабела. Дали четиримата музиканти разпознаха водещия, зрителите ще разберат в епизода от кастинга в Пловдив.

В петък екипът ще отпътува за Скопие, където в рамките на 3 дни ще прослуша тамошните кандидати за музикална слава.

Гост на шоуто ще бъде македонският поп композитор Григор Копров, чиито песни са изпълнявали Тоше Проески, Владо Яневски, Мариян Стояновски, Мартин Вучич, Каролина Гочева и Андрияна Яневска.


4807
100%
 

Септември ´21


ПонВтСрЧетПетСъбНед
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930