Самба де Жанейро в София! На 4 км, по-точно


Самба де Жанейро в София! На 4 км, по-точно

5001

Бразилификатори атакуват София на 21 февруари, припомниха отново от Global Vision Circle.

Както MySound.bg вече съобщи, това е датата, на която в Парти център "4 км", успоредно с карнавала в Рио де Жанейро, стартира и българската пачанга - "Festa Do Brazil".

По този повод ще пристигнат световноизвестните DJ Клифи (DJ Cliffy) и автентичните самба танцьорки от Бразил 40°.

Клифи е създател и неуморен двигател на най-известното бразилско парти в Лондон - ”Баткумба”. То действа вече 11 години като неофициално и изключително танцувално посолство на Бразилия в Обединеното кралство. Неговите сетове са известни с това, че представят бразилската музика в пълната й гама – от танцувални афро-бразилски ритми, през класически самба хитове - до бразилектро и байле фънк.

Градусите в залата ще стигнат 40, когато се появят автентичните бразилски танцьорки и ни отнесат там, където започва най-фантастичната феерия на планетата, обявиха още организаторите.

Тъмнокожите грации са част от артистичния колектив, базиран в Монпелие, Франция. Мисията му е да доведе до глобално затопляне чрез музиката и изкуството на Бразилия.

В съседната зала пък българската формация Самбанда (Sambanda) се кани да потопи феновете в саунда на уличната самба, а след това нощта ще продължи с демонстрации на атрактивното бойно изкуство капоейра, представено от Българската капоейра асоциация.

Музиката на диджеите от "Global Vision Circle" едва ли ще пусне някого преди преди изгрева.

Така че сложете си най-голямата усмивка и най-карнавалните дрехи, и елате в Парти центъра: ще преживеете чудото да бъдете ЕДНО с ритъма на гореща Бразилия, приканиха екипа на диджеите.


Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички