INXS изгониха вокалиста си Джей Ди Форчън!


INXS изгониха вокалиста си Джей Ди Форчън!

5591

Победителят от провелото се през 2005 риалити шоу "Rockstar: INXS", Джей Ди Форчън, е бил уволнен от групата и сега живее в пикапа си.

В интервю за "Entertainment Tonight", певецът разказва за това колко отчаян живот води, откакто групата му съобщила, че вече няма нужда от него, което се случило на летището в Хонг Конг наскоро.

"Почувствах се ужасно самотен, тъй като бях прекарал цели 23 месеца на турне с тези хора", казва Форчън. "На някои места свирихме пред повече от 80 000 души".

Пристрастяването му към кокаина е вероятната причина за уволнението му от състава на INXS, макар самият вокалист да е на друго мнение. Той твърди, че е взимал наркотици, защото е знаел, че един ден ще бъде безцеремонно изхвърлен от групата.

"Взимах кокаин, за да притъпя болката от факта, че каквото и да става, неминуемо ще съм пътник."

Преди интервюто да бъде излъчено по телевизията, дори близките на Форчън не знаели, че той живее в колата си и няма никакви пари.

Сега той е трезвенник и не взима наркотици, а се готви сам да издаде солов албум, който ще се казва "The Death Of A Motivational Speaker". 35-годишният Джейсън Дийн Бенисън, по-известен като Джей Ди Форчън, бе най-младият член на INXS и преди 4 години бе удостоен с тежката задача да стане наследник на легендарния Майкъл Хътчънс. С Дже Ди на фронта австралийците направиха своя дебют и пред българска публика преди три години.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички