Фрийстайл: 4 луди жени в Ескейп снощи!


Фрийстайл: 4 луди жени в Ескейп снощи!

6730

Четири луди жени радваха със саунд и чар гостите на столичния клуб "Ескейп" снощи.

За жалост петата - певицата Дессии (Dessee), не можа да присъства по "изключително сериозни причини", както доста натъжен сподели музикалният й партньор - DJ Скил, в началото на сета си.

Партито откри плавно и и мелодично Деси (диджейката, позната и като вокал на любимите Фючър Шок (Phuture Shock) със сет, наситен с фънк, хип-хоп, брейкбийт, български фрийстайл върху парчета на Кууп и познати соул гласове от други епохи. Счу ни се Дженис Джоплин дори...

Малко по-късно (и съвсем съвсем за кратко:() се прояви и Скил, който обаче бързо отстъпи място на Елена - другата българска дама зад пулта, очевидно демотивиран от липсата на сценичната си половинка Дессии. Елена, както си й е навик, поизгрубя с повече счупени ритми, скречове, откоси дръм-ен-бейс и като цяло: по-тежък и по-абстрактен звук. След нея дойде време и ред за чуждестранните гостенки.

Ен Гог Лан замести предварително обявената радио водеща от "BBC" - Сара Лав (Sarah Love), която също не успя да уважи купона. Тя и Яра Браво (Yarah Bravo) заляха публиката си с вълни бумтящ позитивизъм, всяка в своя стил. Докато швейцарката с виетнамски произход срамежливо се укриваше зад пулта, но потайно командваше душите и краката на танцуващите, Литъл Мис Би (Little Miss B), както е известна още дребничката Яра, стискаше ръцете на публиката.
 
Тя ръкомахаше проповеднически, катереше се по парапетите и се отдаваше на непосредствено общуване с всеки, който привличаше вниманието й с нещо. Със своя чар, с неукротимата си енергия и смайващо равновесие между мнения по всички въпроси и необорим оптимизъм, Браво на секундата влезе под кожата на присъстващите. Браво!

Скоро в клуба не остана човек, който по някакъв начин да не взима участие в шоуто й.

Малката мис представи новия си албум "Good Girls Rarely Make Mistory", както и едно изпродуцирано от самата нея "само преди два дни парче на име "Cocaine", но не е това, което си мислите", както сама обясни.

След около час и половина фрийстайл, пеене и луди танци, феновете трудно я пуснаха да слезе от импровизираната сцена.

Ен Гог Лан продължи да пуска още около час, в който под пулта се зароди спонтанна брейк демонстрациия. Снимки от веселбата с Ен Гог Лан и Яра Браво вече има в нашата Галерия!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички