Марк Найт предизвика електронен взрив в Пловдив


Марк Найт предизвика електронен взрив в Пловдив

5900

Едно от най-впечатляващите събития в електронната история на Пловдив поднесе "DJ Mag" – единственото издание за денс музика у нас, по време на първото си парти в Града на тепетата.

Фаталната дата петък, 13 март, се оказа повече от щастлива за феновете на Марк Найт (Mark Knight), който не спря да пуска и танцува повече от 3 часа и половина зад пулта в баня Старинна.

Двете зали на старата турска баня побраха над 1200 човека, а опашката от желаещи да влязат започна още с отварянето на вратите.

Първото гостуване в Пловдив на електронния рицар беше истински взривяващо и невиждано до този момент шоу. Диджеят се забавляваше заедно с публиката през цялата нощ, не спря да се снима с всеки желаещ, да раздава автографи и да танцува с феновете си.

“Това е едно от най-уникалните места, на коrто някога съм имал шанс да бъда. Тълпата беше повече от страхотна. Много благодаря на "DJ Mag", че избра мен за специален гост на това парти,” сподели именитият гост.

Първото парти на музикалното списание в Пловдив е едно от малкото случили се досега у нас събития с подобен впечатляващ български лайн-ъп. Най-големите и известни родни диджеи и промоутърски агенции - DJ Стивън и Ясен Петров ("Метрополис"), DJ Балтазар и ДжакРок ("Ренесанс"), Ив! & Груув("Електрика"), взеха участие в партито на медията.

Сред изненадите на вечерта беше уникална арт инсталация “Life Is Lies” от светлоотразително фолио, която можеше да бъде прочетена само чрез светлината на прожекторите, както и живата връзка между главната и втората зала посредством проекция директно на една от стените на банята.

Единствено екипът на "DJ Mag" избра Пловдив за арена на второто си събитие, прекъсвайки традицията нестандартни денс събития да се случват само в София.

Списанието за електронна музика готви и нова изненада по повод една година от появяването му на родния пазар през юни.

 

Още от Денс/Електроника


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички