Ясни са подробностите за второто гостуване на Тизенхет в София


Ясни са подробностите за второто гостуване на Тизенхет в София

4732

Както вече ви съобщихме, Тизенхет (Tizenhet), 10-членният ска/реге „оркестър” от Унгария, ще посети отново София на 2 май (събота), като част от турнето им "Rock The Balkans".

Сега пристигат и подробностите от Hardcore Spirit:

"След успеха, с който бе увенчана първата им визита през септември миналата година, сега те са още по-заредени с весели, летни ска и реге ритми. „Саварската ска легенда”, както са известни в родния си край, е едно от водещите имена на ска и реге сцената в Унгария, а изпълнението им на живо кара всеки да се танцува заедно с тях и неуморимия им фронтмен Szasza. Ще се уверите сами на 2 май. Тайната на Тизенхет се крие в доста масивната им брас секция (четири духови инструмента), клавира и, разбира се, в самите членове на бандата  – весели и жизнерадостни като самата им музика.

За настроението в клуб Backstage ще допринесат и родните екпериментални реге герои БГз, както и новаците от No Project Band, натоварени с тежката задача да открият концерта.

Максимално ниската цена от 8 лева, съботната вечер и трите групи са достатъчни предпоставки за един от най-добрите ска концерти за годината, така че остава просто да чакаме.

Вратите ще бъдат отворени в 21.00 часа, а след кратък сет от специално подбрана музика за събитието, ще започне и същинската част, затова не закъснявайте!".

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички