Бодра смяна - Влади Радев и Гита


Бодра смяна - Влади Радев и Гита

5277

Актуалното денс дуо на Владо и Гита залага на изискан клубен саунд с Ибиса настроение и силните вокали на чаровната соул певица.

Един от най-новите и амбициозни български проекти е готов с втория си официален сингъл.

Колаборацията между Влади Радев (www.myspace.com/vladyradev) и Гита (www.myspace.com/gitahouse), която изгря през 2008 с песента "Summer Glory", сега има и своето продължение.

Това е сингълът "Make It Better". (Чуй го тук: http://www.youtube.com/watch?v=O1lHfNPs_jU )

Парчето е издържано в стила на предшественика си – хитов денс и хаус саунд, с латино елементи и изразен женски вокал, повлиян от соул и фънк музиката. Настроението на "Make It Better" е изцяло лятно и свежо. Текстът - романтичен и позитивен, и дело на вокалистката. Музиката също е написана от пловдивчанката, а аранжиментът и актуалното звучене са изцяло изпипани от Влади. В момента дуетът подготвя и видеото към песента, което се очаква да тръгне с наскоро.

Дуетът между музикалния продуцент и изпълнителката изгря през лятото на 2008 почти на шега. Двамата се запознават в Интернет чрез сайта "MySpace", където откриват доста прилики в музикалните си предпочитания. Влади Радев, който като продуцент има много идеи за парчета, а в този момент Гита със своите над 10 години като певица, се оказва точният човек за вокалните партии.

Двамата решават да се пробват съвместно и по така се ражда парчето "Summer Glory". Песента е създадена изцяло за собствено удоволствие и музикантите я разпространяват само сред приятели и колеги. Отзивите са положителни, а много от първите, чули изпълнението, сравняват вокалите на Гита с тези на невероятната Аманда Уилсън (една от най-известните певици в съвременната денс музика).

Благодарение на хитовото си клубно звучене и приятно лятно настрение  "Summer Glory" впечатли най-добрите български диджеи и само месец по-късно Влади и Гита разбраха, че песента им се е превръща в абсолютен хит в дискотеките.

След неочаквания начален старт те решиха да заснемат и видеоклип на изпълнението, който бе подкрепен от редица известни млади лица от българския шоубизнес. Последва нова приятна изненада – всички музикални телевизии завъртяха видеото към "Summer Glory", проектът им получи номинации за дебют на наградите на "Фен ТВ" и бе сред призьорите в конкурса за авторска музика "MusicSpace". Дуетът участва и на най-големия музикален фестивал, който се проведе у нас – "Spirit Of Bourgas".

Влади и Гита се надяват да затвърдят името си на музикалната сцена със своя нов сингъл.

"След успеха на "Summer Glory" очакванията ни са да достигнем до още повече хора. Много се забавлявахме по време на записите и композирането и смятаме, че това се е отразило и на крайния резултат”, споделят музикантите.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички